Frederique Rekers
Frederique Rekers Binnenkijken 1 mrt 2021

Binnenkijken in een elegant appartement vol met licht in Zweden

Als je houdt van een rustige en elegante uitstraling wil je waarschijnlijk snel verder scrollen. Dit appartement is erg licht en ruim waardoor het veel rust uitstraalt.

Lichte eetkamer met donkerblauwe stoelen
Bron: Bolaget

Royale woonkamer

De royale woonkamer maakt ook plek voor een eethoek. Het is een goed onderhouden appartement en doordat het niet helemaal is volgepakt oogt het heel ruim. Toch is het niet saai door de schilderijen aan de muur en de donkerblauwe eetstoelen.

Eethoek met blauwe eetstoelen
Bron: Bolaget

Wauw, blauwe eetstoelen met een houten tafel, wij houden ervan! De ronde glazen lampen erboven geven het een iets chiquere uitstraling.

Ondanks dat het appartement niet is volgepakt zie je veel kleine details, leuke schilderijen, mooie verschillende planten en leuke tapijten waardoor het niet saai is.

Kamer met eettafel en kleine deur
Bron: Bolaget

Smalle deuren

Er was nog iets wat ons opviel aan dit huis, namelijk de kleine deuren. Er zijn in het huis een paar smalle lichthouten deuren te vinden en wij zijn heel benieuwd waar ze voor dienen. Wij gokken een kast, maar who knows? De lichthouten kleur straalt in elk geval veel rust uit.

Muur als afscheiding woonkamer en slaapkamer met ronde spiegel
Bron: Bolaget

Deze muur staat als afscheiding van de woonkamer en de slaapkamer en is gedecoreerd met een ronde spiegel als echte eyecatcher. Ook zie je hoe veel licht er binnenkomt waardoor je veel kan genieten van de zon.

Side note: de plant rechts achter in de woonkamer groeit rond!

Slaapkamer met lichtgrijze en lichtroze tinten
Bron: Bolaget

Luxe slaapkamer

De slaapkamer heeft een (hoe chill) bijbehorende walk-in closet en een balkon. Hij is afgewerkt met lichtgrijze en lichtroze tinten en in diezelfde stijl zijn posters uitgekozen.

In het appartement is gebruik gemaakt van lichte kleuren, veel muren zijn wit of lichtgrijs. In combinatie met de grijze meubels blijft het rustig en is het perfect voor iemand die niet van te veel schreeuwende kleuren houdt.

Slaapkamer licht met balkon
Bron: Bolaget

De slaapkamer vanuit een andere hoek. Je kan zo het balkon goed zien en als je naar links kijkt zie je weer een mini deur. Hadden jullie de lamp al gezien? Wij zijn fan!

Balkon met stoel en grijze kussens
Bron: Bolaget

Schattig balkon

Dit schattige balkon zit vast aan de slaapkamer en is heerlijk voor als je even wilt genieten in de zon. Met een paar kleedjes en decoraties is het helemaal af.

Zout en peper bakjes
Bron: Bolaget

It’s all about the details: hoe leuk zijn deze bakjes voor je zout en peper in de keuken? Wij willen ze in ieder geval heel graag hebben.

Leren van de binnenkijkers: zo match je een wit vloerkleed in de woonkamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bolaget

Reageer op artikel:
Binnenkijken in een elegant appartement vol met licht in Zweden
Sluiten