Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Binnenkijken 25 jul 2019

Dit jaloersmakende appartement vol natuurlijk daglicht is een droom

Als er iets is waar we jaloers van kunnen worden, dan is het wel van die prachtige lichte ruimtes die zó mooi zijn van zichzelf dat bijna iedere interieurstijl er prima past. Dat zien we in dit mooie Zweedse appartement waar binnenin gekozen werd voor rustige tinten.

Misschien zijn het de witte muren en accessoires, misschien is het wel de gloed die het Scandinavische licht met zich meebrengt. Maar één ding is zeker: dit appartement is zo heerlijk licht dat we er meteen in zouden willen trekken.

Slaapkamer: klein maar gorgeous

Less is more, althans als het gaat om perfect gestylde Scandinavische ruimtes. Dat geldt zeker ook voor deze slaapkamer. Van zichzelf niet heel erg groot, maar door een slimme selectie meubels oogt de ruimte toch best ruimtelijk.

Het gebrek aan ramen in de muren van de slaapkamer wordt slim opgelost door één wand open te maken en er een wit gordijn voor te hangen. Staat hartstikke mooi en laat het daglicht van buitenaf lekker doorlopen.

Lichtrijke leefruimte met rustieke eettafel

Zo’n mooie rustieke houten eettafel in’t midden van zijn huis, wie wil dat nou niet? In dit appartement werd voor een zwart exemplaar gekozen, dat geeft een stoere look aan de rest van de ruimte.

En zien we daar nou de enige echte pannenkoekenplant? Voor wie daar net als ons geen genoeg van kan krijgen, kan je hier lezen hoe je’m stekt!

Woonkamer met originele print aan de muur

Wat ons meteen opvalt aan de woonkamer in dit appartement is de originele print die aan de muur hangt. Het gaat hier namelijk om twee pagina’s uit een zwart-wit magazine. Niet de typische print, maar wij vinden in ieder geval dat de tekst op de rechterprint net een heel leuk effect geeft.

Nog zo’n object waar we fan van zijn is de simplistische druivenschaal. Handig, praktisch en extreem stijlvol: precies wat we van de Scandinavische designers gewend zijn.

Goed gedoseerde kleine ruimte

Staat leuk zo in zijn geheel, toch? Je merkt dat de ruimte niet zo heel erg groot is, maar door de slimme inrichting en het rustige kleurenpalet heb je geen benauwd gevoel.

Wij zouden hier wel kunnen wonen, dat is zeker! En jij?

Meer Scandinavische interieurs?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

lundin

Reageer op artikel:
Dit jaloersmakende appartement vol natuurlijk daglicht is een droom
Sluiten