In dit serene appartement geniet je van een volle bak daglicht

Mocht je zelf in een huis wonen waar het daglicht niet helemaal tot zijn recht komt, dan kunnen we ons voorstellen dat je watertandend op je stoel zit na het kijken van de foto’s van dit appartement. Ja, wij zijn er ook een beetje jaloers op. Dit lichte appartement zit daarnaast ook nog eens vol met leuke, speelse details.

En om het huis niet té druk te laten ogen, wordt in het hele appartement hetzelfde kleurenschema aangehouden. Een aanrader! Kijk maar naar deze foto’s.

licht appartement
licht appartement met planten in de vensterbank

Lichte kleuren gecombineerd met groen, zowel bij planten als in andere accessoires. Wij vinden groen in huis altijd een goed idee (meer lezen over kamerplanten?), en al helemaal als je het zo goed combineert als in dit interieur.

licht appartement met gallery wall

Laat kleuren terugkomen door je hele interieur

Ook al zo’n goed idee: combineer de kleuren van je gallery wall met de accessoirers in je woonkamer. Wanneer je ervoor zorgt dat verschillende kleuren terugkomen, maak je van je interieur één geheel. In dit lichte appartement is er gekozen voor dezelfde kleur kussens in de bank.

Wissel je de afbeeldingen in jouw gallery wall vaker? Ga dan ook voor accessoires die gemakkelijk verwisseld kunnen worden. Je gallery wall matchen met de kleur van de bank kán heel leuk zijn, maar je wisselt je bank of eetkamerstoelen niet zo snel om.

licht appartement
licht appartement met trap

Dat zien we niet vaak: doorzichtige eetkamerstoelen. Deze plastic stoelen zijn uitstekend geschikt voor een ruimte waar je de stoelen niet té veel ruimte in wil laten nemen.

licht appartement
licht appartement

Ook in de slaapkamer valt het rustige kleurenpalet meteen op. Er zitten geen gekke kleurtjes op de muur, maar er is gekozen voor een cleane uitstraling. Ook worden we érg blij van persoonlijke accessoires, zoals de pot gevuld met wijnkurken. Daar moet vast een mooi verhaal achter zitten!

Nog meer mooie appartementen bekijken?

historiskahem

Reageer op artikel:
In dit serene appartement geniet je van een volle bak daglicht
Sluiten