Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 8 mei 2019

Dit cleane appartement bewijst dat veel kleur in huis lang niet altijd nodig is

Waar we aan de ene kant zien dat veel huizen steeds kleurrijker worden (met donkerblauwe en grijsgroene muren, bijvoorbeeld), zien we ook een tegenbeweging ontstaan. Een clean appartement zonder al te veel kleur, waar wit, beige en lichtgrijs de hoofdrol spelen bijvoorbeeld. Het onderstaande appartement is daar een mooi voorbeeld van.

Daarmee zien we maar weer: veel kleur is écht niet altijd nodig in een interieur.

wit appartement
wit appartement

Een lichte vloer, lichtgrijze bank en witte kunst aan de muur. Ja, wij worden wel gelukkig van dit cleane appartement. De houten kasten zijn in het interieur goed gekozen, om toch nog een beetje sfeer toe te voegen aan de woonkamer. Want eerlijk is eerlijk: een té wit interieur kan soms ook kil overkomen. In dit interieur is daar absoluut geen sprake van.

wit appartement

Openslaande deuren

Waar we ook altijd gelukkig van worden, zijn twee grote openslaande deuren. In dit appartement zijn deze deuren te vinden tussen de woonkamer en de slaapkamer. Zo heb je vanaf de slaapkamer dus altijd uitzicht op deze stijlvolle woonkamer. Da’s nog eens lekker wakker worden.

wit appartement
wit appartement

Ook de slaapkamer is trouwens een oase van rust. Een fijn plekje om ‘s morgens uitgerust wakker te worden. Last van koude voeten als je uit bed stapt heb je in elk geval niet, want er ligt een heerlijk kleed onder het bed. En pottenkijkers? Die krijgen geen schijn van kans door de luchtige witte gordijnen, waarmee je jezelf op een subtiele manier kan afsluiten van de buitenwereld.

witte keuken
witte keuken

Licht in de keuken

De landelijke keuken is een echte showpony in het appartement. De combinatie van houten latjes tegen de muur en vierkante tegels is een klassieker. Daarnaast zijn we helemaal verliefd op het massief houten aanrechtblad – wat een plaatje!

De keuken is behoorlijk licht door de combinatie van een groot keukenraam en de witte muren en witte keukenkastjes. Door al dat wit vallen de houten accenten in huis extra op – zoals bijvoorbeeld de houten pollepels als accessoire en de rotan lamp boven de keukentafel.

Meer appartementen waar wit centraal staat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

stadshem

Reageer op artikel:
Dit cleane appartement bewijst dat veel kleur in huis lang niet altijd nodig is
Sluiten