In dit Amsterdamse restaurant kun je de hele dag wentelteefjes eten

In dit Amsterdamse restaurant kun je de hele dag wentelteefjes eten

Toen ik klein was maakte mijn moeder, als mijn broertje en ik tussen de middag vanuit school kwamen lunchen, altijd iets lekkers. Van pannenkoeken tot gebakken appeltjes in de pan. Maar mijn favoriet waren toch wel de wentelteefjes, gezoet met kaneel en suiker. Ben jij ook dol op french toast en eet je het ‘t liefst de hele dag? Dat kan! Bij Libertine Comptoir de Cuisine in Amsterdam serveren ze all day wentelteefje; zoet én hartig.

Begin je al te watertanden?

All day breakfast

Het pandje in de Amsterdamse Negen Straatjes stond al een tijd leeg, totdat Casper Reinders het omtoverde tot Libertine Comptoir de Cuisine: een all day breakfast spot waar wentelteefjes centraal staan. Oh yes! De smeuïge french toast wordt hier niet gemaakt van oud brood, maar brioche. En wil je een keer iets anders? Je kunt het zo gek niet verzinnen, of ze hebben het: van vanillemascarpone en pepernoten, tot eggs benedict, kreeft of kip.

En als je je ogen van al dat lekkers af weet te houden: het interieur ziet er ook te gek uit!

>> Get the look: hier vind je de tofste neonverlichting voor in huis.

Wentelteefjes in bed

Krijg je je partner – ondanks je puppy oogjes – niet zo ver om voor jou in de ochtend verse wentelteefjes te bakken? Ach, dan laat je ze toch bezorgen? Voor alle brakke Amsterdammers: Libertine Comptoir de Cuisine bezorgt ook thuis.

@libertine.amsterdam

A post shared by Casper Reinders (@casperreinders) on

Adres
Libertine Comptoir de Cuisine
Berenstraat 22
Amsterdam

Ook tof: ken jij de Kanarieclub al (mét een – weliswaar leeg – binnenzwembad)