5x de leukste webshops van week 6

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en stijlvolle woonaccessoires in huis te halen. Scroll snel door en laat je verassen door de toppers van deze week!

Hier shop je de mooiste items van kurk.

bad accessoires

1. LIVING-shop | Deze webshop heeft verstand van stijlvol wonen. Je komt de leukste accessoires tegen die je liever niet wilt laten liggen. Van verlichting tot kinderkamer elementen; LIVING-shop is van alle markten thuis.

vintage webshop

2. 2MenVision | Dit is een stijlvolle vintagewebshop. Hier vind je de mooiste items van hout, leer en staal. De meeste producten hebben een industrieel tintje.

kussens

3. Zusss | Zusss is ten eerste een hele mooie website met vooral stijlvolle woonaccessoires. Het is overzichtelijk, er worden veel afbeeldingen gebruikt ter inspiratie en je kunt gemakkelijk filteren.

plaids en kussens

4. Weldaad | Producten recyclen staat bij deze webshop centraal. Veel oude elementen kunnen nog iets moois worden, dus het is zonde om dit weg te gooien. Ook zijn alle producten handgemaakt en zijn dus super stijlvol voor in je interieur!

riverdale vaas

5. Kok Wonen | Het assortiment van deze webshop bevat vooral woonaccessoires van verschillende merken, zoals Riverdale, Countryfield en Long Island Living. Je kunt ook een kijkje nemen in de showroom. Deze is gelegen in Pijnacker en hebben een groter assortiment en meer keus dan op de webshop.

Happy shopping!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van week 6
Sluiten