5x de leukste webshops van week 2

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen. Scroll snel door en laat je verassen door de toppers van deze week!

Deze week weer een aantal webshops met de mooiste producten. Enjoy shopping!

licht interieur

1. Jet at Home | Dit is een webshop en blog in één. Jet heeft van haar hobby haar werk gemaakt. De producten komen uit verre landen, Scandinavië en Nederland. De spullen die je hier kunt vinden zijn voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen. Het rustige kleurenpalet is geïnspireerd door de natuur.

industriële lamp

2. DOK 2 | Dit is een woonwarenhuis met trendy én betaalbaar meubilair en woonaccessoires. Via de webshop kun je gemakkelijk en snel je favoriete interieurproducten kopen.

grijze bank

3. Klaver Modern Wonen | Wat begon met het herstofferen van ‘oma’s schommelstoel’ is inmiddels uitgegroeid tot een showroom en webwinkel vol refurbished designmeubelen van grote bekende merken als Gelderland, Rolf Benz, Leolux en Montis. Via de webshop kun je ook nieuwe meubelen van het merk Dutch Originals en Artifort bestellen.

zwarte stoel

4. Gewoon Stijl | Deze webshop verkoopt allerlei soorten interieurproducten. Ze speuren de hele wereld af naar bijzondere producten die zowel mooi als praktisch zijn.

interieur webshop

5. Het Adres | Bij Het Adres vind je een groot aantal woonaccessoires in diverse stijlen. Het is een mooie en zeer overzichtelijke webshop. Heel fijn shoppen!

Meer lezen

Ben jij specifiek opzoek naar glazen hanglampen? Wij hebben hier de mooiste voor je onder elkaar gezet!

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van week 2
Sluiten