Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Finds 10 jun 2018

Shopping: Dit zijn de leukste bloempotten voor jouw kamerplanten

Een mooie plant is niet compleet zonder een goede pot. Sterker nog: een fijne kamerplant verdiént een goede pot. Wij hebben de leukste bloempotten van het moment voor je op een rijtje gezet. Maakt dat water geven van die bladerige vrienden ook ineens een stukje gezelliger.

Bij Roomed zijn we gek op mooie kamerplanten. Van enorme cactussen tot ‘gewone’ kruidenplantjes in de keuken. En het allerleukste vinden we misschien nog wel het uitzoeken van een bloempot die mooi staat in het interieur.

Keramieken bloempot met streepjes

Keramieken bloempot via H&M | €19,99

Streepjes zijn het antwoord op alles. Op je trui of t-shirt, maar ook als ‘jasje’ voor jouw bloemen of planten. Deze keramieken bloempot is wit met blauw gestreept en heeft een klein reliëf.

Boomstam bloempot

BARK Bloempot naturel via Casa |€15,99

Heb jij een botanisch interieur? Dan kan deze boomstambloempot niet in jouw woon- of slaapkamer ontbreken. De pot past perfect bij elke plant

Bloempot (met streepjes!) op een voet

ABYAD Bloempot op voet via Casa | €14,99

Ik zei toch dat streepjes het antwoord op alles waren? Deze bloempotten geven jouw plant net dat extra podium wat ze soms verdienen. De potten op voet zijn ideaal als je wat meer met hoogte wilt werken in jouw interieur. En ze zijn simpelweg ontzettend schattig.

Dit vind je misschien ook interessant: Deze marble plantenbakjes maak je heel gemakkelijk zelf

Een leren zak als bloempot

Scotts bluf lederen bloempot via Blokker | €54,95

Een leren bloempot klinkt misschien raar, maar sinds wij deze gezien hebben willen we niets anders meer! Plaats verschillende kleuren en groottes van de bloempotten bij elkaar en geef je plantenrepertoire een stoere vibe.

Hangende bloempot

Boskke Sky Planter Keramiek Bloempot via fonq.nl | € 79,95

Een hangende bloempot, maar dan op zijn kop. Wij zijn groot fan van deze pot waarmee je je planten vrolijk aan het plafond kunt laten bungelen. No worries, de pot lekt niet door een uniek irrigatiesysteem. Leuk om in de keuken je kruiden op te hangen, zodat je ze makkelijk kunt plukken en gebruiken in je gerechten.

Meer inspiratie voor de mooiste kamerplanten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Shopping: Dit zijn de leukste bloempotten voor jouw kamerplanten
Sluiten