Maartje Wieling
Maartje Wieling Shopping 8 oktober 2016

Leuke winkel in Harderwijk: Concept Store No.7

Mocht je in de buurt van Harderwijk wonen of er een keer naar toe gaan, neem dan zeker eens een kijkje bij Concept Store No.7. Dit leuke zaakje verkoopt van alles voor de aankleding van je huis. Roomed bracht er een bezoekje en vond naast heel wat mooie spullen voor in een Scandinavisch interieur ook veel verschillende items die passen bij de najaarstrends 2016.

Eenmaal binnen bij Concept Store No.7 kijk je je ogen uit. Er is zo veel te zien! De foto’s spreken eigenlijk voor zich, dus scroll snel naar beneden en laat je inspireren.

Zin in een lekkere cappuccino of een vers sapje in een instagram-waardig interieur? Ook daarvoor kun je bij Concept Store No.7 terecht.

No.7 heeft een eco-vriendelijke manier van denken en dat zie je terug in de producten in de winkel. Bijna alle items die verkocht worden zijn duurzaam geproduceerd en worden ontworpen door Nederlanders. Er wordt veel met natuurlijke materialen gewerkt, zoals hout, wol, lokta, linnen, katoen en kasjmier.

Op de beneden verdieping zie je veel Scandinavische en Boho sferen. En wij spotten een heleboel najaarstrends! Wat dacht je van al het rotan en riet dat overal in de winkel te vinden is?

De spullen in de winkel deden ons trouwens meteen denken aan deze mooie binnenkijker van Sanne van &stijl. Het is niet alleen ingericht in dezelfde stijl, maar we spotten ook veel items in de winkel die ook bij Sanne thuis staan. Leuk om te zien hoe de items die in de winkel staan gecombineerd worden bij iemand thuis!

Dit grofgebreide wollen plaid is een heerlijk item voor deze herfst. Hij is er in meerdere kleuren en vooral leuk in de slaap- of woonkamer.

No.7 is erop uit om zo veel mogelijk lokale ondernemers bij elkaar te brengen. De meeste spullen in de winkel zijn handgemaakt en worden geproduceerd in kleine hoeveelheden. Dit maakt de producten vaak uniek!

MEER LEZEN
Onlangs bezochten we CuKi in Amsterdam, waar je alles kunt vinden om een tafel mooi aan te kleden.

Reageer op artikel:
Leuke winkel in Harderwijk: Concept Store No.7
Sluiten