Shopping: dit zijn de allerleukste theedoeken voor een zomerse keuken

Shopping: dit zijn de allerleukste theedoeken voor een zomerse keuken

Bij een zomerse keuken horen zomerse theedoeken. Met een leuk gekleurd printje kan je heel gemakkelijk een nieuwe look aan je keuken geven (en als er iets is waar wij van houden, dan is het wel het veranderen van ons interieur). Wij hebben de leukste zomerse theedoeken voor je uitgekozen.

Wit, groen, blauw en een beetje geel. Wat een top combi!

H&M Home theedoeken

Bij H&M Home worden we nooit teleurgesteld. Het botanische exemplaar past precies in een lichte keuken met veel planten. De witte met okergele (of is het goud?) panters heeft Roomed-editor Nancy al in haar keuken hangen. Nu jij nog!

Theedoek met panters €2,99
Theedoek met bladeren €2,99

ZARA theedoeken

Bij de Zara kan je terecht voor verschillende prints. Onze favorieten zijn de linnen theedoek met gouden bloemen, de blauwe vissentheedoek en natuurlijk de theedoek waar met grote letters DELICIOUS op staat. Want eten is verrukkelijk, laten we het toevoegen.

Theedoek met gouden bloemen €5,99
Theedoek met vissen €9,99
Theedoek met DELICIOUS 2 voor €11,99

HEMA theedoeken

We kunnen altijd vertrouwen op de favoriete winkel van bijna elke Nederlander. Voor een kleine 3 euro heb je deze vrolijke exemplaren al in huis. Zomerser kan toch bijna niet?

Theedoek geel met citroenen €3
Theedoek mintgroen met driehoeken €3

CASA theedoek

We love mintgroen! Deze vrolijke theedoeken fleuren je keuken binnen no time op. Omgerekend zijn ze de goedkoopste van het stel, namelijk maar €2,49 per stuk. Het is bijna voor niets!

Theedoeken mintgroen en wit 2 voor €4,99

Style je keuken met een vrolijke theedoek

Bij Roomed zetten we vaak stijlvolle keukens in het zonnetje. De mooiste keukens vind je hier: