5 Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie

Wij laten ons graag verliezen in de wonderlijke wereld van Instagram; een broedplaats voor fotografie, creativiteit en inspiratie. Urenlang kunnen wij scrollen door de eindeloze stroom aan Instagram accounts, wat ons vervolgens weer inspireert om zelf aan de slag te gaan. Graag steken wij jou aan met het Instagram-virus door onze vijf favoriete Instagram accounts van dit moment met je te delen.

Benieuwd naar meer Instagram accounts? Bekijk hier nog meer toppers.

Aurora Pöntinen | @aurorapontinen
Mijn persoonlijke nieuwe favoriet: Aurora Pöntinen. Dit meisje woont in Helsinki en maakt de mooiste foto’s. Van interieurs, maar ook van eten, de stad Helsinki, accessoires en meer. Alles met een Scandinavisch tintje!

Vintage & Co | @vintageenco_nl
De mooiste interieur items, op een prachtige minimalistische manier gefotografeerd. Dat klinkt al best wel goed toch? Nou, dit account voegt daar nog een keer het vintage element aan toe. Must follow!

Interior Wishlist | @interiorwishlist
Alles wat je per direct op je wishlist kan zetten. Op dit account komen de mooiste interieurs voorbij. Verwacht random inspiratie, totaalplaatjes, designerstukken en meer: we love it! Want eerlijk, zulke accounts zijn er nooit genoeg.

Plantcetera | @plantcetera
Plants… Etcetera. De naam zegt het al: planten, planten en nog eens planten. In elke post wordt er een nieuwe kamerplant uitgelicht. Super handig, want ze zetten ook meteen de volledige naam van de soort bij het onderschrift! Zo weet je dus waar je naar moet vragen bij de bloemist, zonder eerst een half uur op Google te moeten spenderen.

Amsterdam City Guide | @amsterdamcityguide
Woon je in Amsterdam? Dan moet je zeker dit account volgen. Een city guide die je op alle vlakken de coolste plekken laat zien. Van winkels tot restaurants. En een nog een pluspunt: vaak geven ze je alvast een sneak peek naar het interieur van de cafés en restaurants!

Over twee weken zetten we weer vijf mooie Instagram accounts voor je op een rij. Kun je niet wachten? Volg voor dagelijkse inspiratie ook Roomed op Instagram!

Reageer op artikel:
5 Instagram accounts die je moet volgen voor je dagelijkse dosis inspiratie
Sluiten