Jaime Andreas
Jaime Andreas Lifestyle 31 mei 2020

Dagje vrij en zit je (gedwongen) thuis? Dit zijn leuke dingen om te doen in huis

Wij zijn dol op ons interieur en daardoor zijn we graag thuis. Alleen soms hebben ook wij het gevoel alsof we wel het huis uit móeten, zeker wanneer het lekker weer is. Echter is het ook fijn om tijd te spenderen in je eigen huis. Leuke dingen in huis zijn er ook genoeg. Je hoeft je niet te vervelen.

Soms wil je gewoon een dag lekker thuis blijven, maar vaak genoeg word je gedwongen thuis te zitten. Dit komt doordat het slecht weer is of omdat je je een beetje ziek voelt. Niet getreurd. Wij hebben een lijst met dingen die je in je eigen huis kunt doen.

Leuke dingen in huis

Planten verzorgen

Iedere dag van het jaar zijn wij maar al te graag met het verzorgen van onze plantjes. Hoe leuk is het dan om van die planten nog meer planten te maken? Dat kan door de planten te stekken. Denk hierbij aan het stekken van een prachtige Yucca of een Oleander.

Planten stekken

Heb je groene vingers? Dan is planten stekken een leuke bezigheid. Want meer plantjes = beter! Hier vind je een lijstje met makkelijke planten om te stekken.

Toch een grotere fan van bloemen? Droogbloemen zijn weer een grote trend en je kunt ook makkelijk zelf droogbloemen maken op vijf verschillende manieren.

Toch naar buiten

Ben je thuis, maar ga je toch wel graag eventjes naar buiten? Ga lekker tuinieren! Zo voor de zomer kan je terras waarschijnlijk wel een schoonmaakbeurt en een nieuwe inrichting gebruiken.

Ga aan de slag met het verwijderen van onkruid in je tuin en snoei de planten zodat ze er weer op en top uitzien wanneer er mensen op visite komen om je tuin te bewonderen.

Toffe DIY

Voor de creatievelingen onder ons zijn er een heleboel gave DIY’s om te ondernemen wanneer je thuis zit. Niet alleen ben je zo lekker bezig; als resultaat heb je iets leuks voor in je interieur.

Maak bijvoorbeeld een kleurrijke bloemenletter of bloempot met gezicht om je interieur op te vrolijken. Of wat dacht je van eigen kaarsen maken met behulp van restjes kaarsvet?

Goed vermaak

Toch liever lui dan moe? Snappen we helemaal! Ga dan lekker languit op de bank zitten en geniet van Netflix-series voor de echte interieurliefhebber. Herontdek je liefde voor de Sims of speel andere games om jezelf te vermaken en te ontspannen.

Wil het huis echt een flinke make-over geven?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dagje vrij en zit je (gedwongen) thuis? Dit zijn leuke dingen om te doen in huis
Sluiten