Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Design 31 jul 2015

Leuk! Rolschaats disco in het Faena Arts Center door Studio Job

Om de vele samenwerkingen tussen ontwerpstudio Studio Job en het Faena Arts Center in Buenos Aires te vieren heeft Studio Job de grootste expositieruimte van het kunsthuis verbouwd tot een echte rolschaats disco. Voor dit project hebben ze flink uitgepakt. De expositieruimte is onherkenbaar!

Rolschaatsen in een kunsthuis, dat lijkt ons wel wat. Kijk snel mee naar de prachtige foto’s van de expositie ‘Futopia Faena’.

De grootste expositiehal van het Argentijnse kunsthuis is door Studio Job compleet omgebouwd. De twee hebben de afgelopen vier jaar meerdere samenwerkingen gedaan en in deze rolschaats disco komen al die projecten samen. Studio Job versiert de wanden en vloeren met alle grafische ontwerpen, die al eerder in het museum te zien waren, maar ook met de eerste schetsen.

Voor wie nog nooit in het kunsthuis is geweest: het kunsthuis ziet er normaal niet uit als een kerk! Studio Job heeft speciaal voor de gelegenheid stellages gemaakt waarop de nieuwe wanden ‘rusten’. De glas-in-lood ramen zijn samengesteld met patronen van Studio Job.

De wanden en vloeren zijn al kunstwerken op zich. Alle ontwerpen symboliseren het doel van het kunsthuis: het tonen van de evolutie op een manier waar iedereen, uit elke cultuur, zich door kan laten inspireren.

Ook de dj-booth is niet mis. Wij denken dat veel dj’s hier wel een keer een plaatje zouden willen draaien!

Mocht je nog geen vakantieplannen hebben, boek een ticket naar Buenos Aires en vergeet vooral je rolschaatsen niet in te pakken!

ba.faenaarts.com

Reageer op artikel:
Leuk! Rolschaats disco in het Faena Arts Center door Studio Job
Sluiten