Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 27 nov 2019

Nu al ons favoriete cadeau voor de kinderkamer: een letterrol

Heb je nog een origineel en leuk cadeau nodig voor feestdagen? Wij hebben een mega gaaf cadeau voor op de kinderkamer gevonden: een letterrol. Het is zo’n stuk perkament op een rol, maar dan met een mooie quote voor aan de muur. Enne, koop er dan meteen een voor je eigen home office.

Deze letterrol is niet gemaakt van ouderwets perkament, maar van een vergeeld papier. De rol hangt aan een stevige houder van roestvrij staal. Zo hang je ‘m makkelijk op aan de muur.

Goeie woensdag allemaal! Zoals we afgelopen posts hebben verteld heeft ons creatieve team vandaag een fotoshoot in het mooie interieur van @ikkewonen ! We wensen hun heel veel succes!⁠ Hou de instastories in de gaten van ⁠@cottonballlights_the_original voor de behind the scenes :D⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ ⁠ En hoe leuk is deze Kraft Paper Roller trouwens?☺️⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ #ledr #inlovewithletters #kraftpaperroller #wallmounted #paperroller #kraftpaper #handlettering #wooninspiratie #inspiratie #interieurstyling #interieur #binnenkijken #interior4all #homedecor #interieurs #huis

30 Likes, 1 Comments – LEDR (@ledr.nl) on Instagram: “Goeie woensdag allemaal! Zoals we afgelopen posts hebben verteld heeft ons creatieve team vandaag…”

Een letterrol op de kinderkamer

Een letterrol is net even iets anders dan een lightbox of zo’n letterbord met honderd kleine lettertjes. Toch liever een lightbox? De 30 leukste kerstquotes voor op je lightbox of letterbord.

Op de letterrol staat overigens nog geen tekst, die mag je er zelf opschrijven. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, want dan kun je er precies van maken wat je zelf wil. Zeker als je een beetje oefent met handlettering, krijg je een prachtig resultaat. Haal die kalligrafie set maar weer tevoorschijn! Maak je een foutje of ben je de quote zat? Dan scheur je er gewoon een stukje af en schrijf je weer iets nieuws.

Het is alweer donderdag! Met zo’n lang Pinksterweekend is de week snel voorbij! Deze foto hebben we gemaakt in het mooie huis van @studio_nicnol ! Een paar weken terug hebben we op de insta van @cottonballlights_the_original een oproep gedaan in welk mooie huis wij onze Kraft Paper Roller mochten ophangen. Daar kwamen zoveel reacties uit! Wat een mooie interieurs hebben jullie zeg?Helaas hebben we nog niet op iedereen kunnen reageren maar we zijn je zeker niet vergeten… Binnenkort willen we nog een paar samenwerkingen aangaan, dus hou de socials in de gaten als je mee wilt doen!☺️⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ledr #inlovewithletters #kraftpaperroller #paperroller #kraftpaper #letterboard #letterboardlove #motivation #quoteoftheday #inspiration #lovethefeedsyoufollow #interior4inspo #interieurjunkie #interiorjunkie #mixedinterior #binnenkijken #binnenkijkenbijmij #mywestwingstyle⠀ ⠀

48 Likes, 7 Comments – LEDR (@ledr.nl) on Instagram: “Het is alweer donderdag! Met zo’n lang Pinksterweekend is de week snel voorbij! Deze foto hebben we…”

Je kan de letterrol overal ophangen, maar vooral in de kinderkamer vinden wij ‘m hartstikke leuk. Dit is namelijk dé plek om een lieve tekst op te hangen. Je kan de letterrol leeg laten en de ontvanger van het cadeau er zelf iets op laten schrijven, maar je kan ook alvast een mooie tekst bedenken.

Wat je op de letterrol schrijft is helemaal aan jou, maar wij hebben er al een paar bedacht. Ga je voor een zoete zin als ‘slaap kindje slaap’, of wil je liever een grappige tekst als ‘sleep, eat, poop – repeat’?

De letterrol van LEDR komt in twee verschillende maten. Er is een grote letterrol te koop voor €69,- met de afmetingen 46 x 15 cm. De kleine letterrol is 20 x 15 cm groot en kost €39,-.

Meer lezen over toffe items voor op de kinderkamer?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nu al ons favoriete cadeau voor de kinderkamer: een letterrol
Sluiten