Van A tot Z: maak een statement met een grote letter in je interieur

Van A tot Z: maak een statement met een grote letter in je interieur

Goed idee: een statement maken in huis! Oftewel, iets doen dat de aandacht trekt. Iets persoonlijks toevoegen aan je inrichting, met een diepere betekenis of gewoon een bold choice. Wij inspireren je graag met de volgende manier om zo’n statement te maken: verwerk een letter in je interieur.

Laat je inspireren met onze voorbeelden!

Historiska Hem
Laura Seppanen

Een letter kan los aan de muur gehangen worden, maar je kunt hem ook in je favoriete lettertype uitprinten en in een lijst je muur laten sieren. Zo maak je het nog meer ‘eigen’!

Dennis Brandsma

Voor het ultieme statement: spreid de letter uit over een hele muur! Ook hierbij geldt: het lettertype is super belangrijk voor het eindresultaat en de sfeer die de letter je interieur geeft. Deze blokletter Z geeft de ruimte een stoer randje. Zou je een subtieler en dunner lettertype kiezen met wat meer ronding dan krijgt de ruimte juist een wat klassiekere uitstraling.

Jeroen van der Spek

Een kleinere letter heeft een minder groot effect, maar het kan alsnog een leuke manier zijn om wat meer persoonlijkheid aan je interieur toe te voegen.

Charly’s style of life

Combineer één grote letter met andere quotes in hetzelfde (of juist een tegenovergesteld) lettertype zodat alles mooi één geheel wordt.