Favoriet van de redactie: de botanische lentecollectie van Zara Home

Hoe fijn ik het ook vind om onder een dik plaid weg te kruipen, dat gure winterweer mag wat mij betreft wel ophouden nu. Ook mijn interieur mag wel weer een fleurig tintje gebruiken. Breng alvast dat lentegevoel in huis met de Florist Collection van Zara Home. En ik kan alvast verklappen: als je van botanische prints houdt, dan word je – net als ik – verliefd.

Hoe mooi is dit dekbedovertrek met een poederroze ginkgo bladprint? (vanaf €59,99). Dankzij de gouden accenten en de luxe materialen ziet deze slaapkamer er prachtig en luxe uit.

Oké, deze tweekleurige bestekset moet ik hebben (vanaf €9,99 per stuk). De combinatie van goud en wit heb ik nog nooit gezien.

lentecollectie zara home

Varens spelen een belangrijke rol in de lentecollectie van Zara Home. Deze natuurlijke look kun je op een subtiele manier in huis brengen, zoals een zeeppompje met een varenmotief (€7,99) of een porseleinen schaaltje in de vorm van een blad (€22,99).

Meer inspiratie voor een botanische look in huis

Ook in 2018 zijn de planten en bloemen niet weg te denken uit ons interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Monsterablad in een vaas of een borduurring met een botanische print?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Favoriet van de redactie: de botanische lentecollectie van Zara Home
Sluiten