Frederique Rekers
Frederique Rekers Tuin 25 mrt 2021

Let the sun shine! Deze vrolijke items voor op je balkon of tuin wil je hebben

Je balkon of tuin mag net zo stijlvol en functioneel zijn als de rest van het huis dus tijd om wat nieuwe artikelen hiervoor te scoren. Met een paar leuke accessoires kom je heel ver en wij geven je wat inspiratie.

It’s all about comfort

Tuinkussens zijn een goede manier om je plekje buiten op te pimpen. Ze kunnen extra kleur toevoegen en bieden ook nog eens extra comfort.

Deze kussens van Kees Smit kosten €54,-. Het zitkussen is 60 x 60 centimeter en het rugkussen is 60 x 40 centimeter. Leuk voor op je tuinmeubelen maar ook voor bijvoorbeeld op een palletbank.

Light it up

Waarschijnlijk is jouw balkon of tuin al wel voorzien van verlichting maar is dit wel het juiste licht? Buitenverlichting kan vaak erg fel zijn en zorgt ervoor dat er een ongezellige koude sfeer ontstaat.

Decoratieve kaarsen kunnen in het donker een zachte gloed van licht geven die een gezelligere uitstraling geven. De juiste geurkaarsen houden ook meteen de nodige insecten weg.

Je kan ook kiezen voor wat kleine lampen die niet te veel licht afgeven. Zet er een paar neer en verspreidt ze over je balkon of tuin. Als je echt wat meer verlichting nodig hebt in je tuin of op je balkon, dan kan je ook nog voor bovenstaand model kiezen.

Hij kost €124,90 bij Lampen24 en is perfect voor als je tuinpaden wilt verlichten.

Go nature

Planten voegen kleur toe aan je balkon of tuin en het kan veel leven brengen in een saai gebied. Wil jij jouw buitenplekje dus een nieuwe look geven, ga dan voor een paar mooie planten.

Deze planten zijn van de praxis. Ze hebben veel verschillende praxis buitenplanten variërend van €50,- tot €100,-. Sommige komen zelfs in leuke potten.

Maak met deze tips van jouw balkon een exotische plek

Vloerbekleding

Tapijten zijn echt niet alleen voor binnen. Het zorgt ervoor dat de koude vloer van je balkon of tuin zacht aanvoelt. Het kan de ruimte echt veranderen en buitenvloerkleden zijn volledig wasbaar. Dus geen zorgen voor regen of een beetje modder.

Bovenstaand tuinkleed is prachtig en komt van Home24. Home24 heeft veel tuinkleden voor buiten én binnen.

Tuintafels voor je balkon of tuin

Als je een iets grotere tuin of balkon hebt kan je hier ook eten en drinken. Daarom mag een stijlvolle tuintafel niet ontbreken. Zoek naar glazen of houten tafels en bewerk ze als het nodig is zelf.

Schuur ze wat bij of verf ze desnoods. Bovenstaande tafel is van JYSK en is ook nog eens verstelbaar. Handig dus voor als je er vaak aan wilt eten. Zo gaat hij van salontafel naar eettafel.

Krijg meer vlinders in je tuin door deze Dille & Kamille actie, en red de vlinders

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Let the sun shine! Deze vrolijke items voor op je balkon of tuin wil je hebben
Sluiten