Lekker wakker worden met okergeel in je slaapkamer

Lekker wakker worden met okergeel in je slaapkamer

Op zoek naar een nieuwe kleur op de muur van je slaapkamer? En ben je niet bang voor een statement kleur? Denk eens aan okergeel. Met deze tijdloze kleur kan je namelijk alle kanten op.

De kleur okergeel kan wat ons betreft in één adem genoemd worden met de lente. De kleur is licht, fris en je wordt er spontaan vrolijk van.

sightunseen
Home Interior Design

Ben je nog niet overtuigd van de kleur okergeel? Je hoeft natuurlijk niet meteen met een verfkwast aan de gang te gaan. Kies eerst eens voor een iets minder permanente keuze, zoals een okergeel kleed of een mooie sprei voor op bed. Ben je aan de kleur gewend? Dan kan je daarna altijd nog verder kijken voor meer okergele items.

vtwonen

De kleuren okergeel en groen gaan heel goed samen. Daarom staan felgroene planten voor een okergele muur ook zo mooi. De lichtgele rand op de muur maakt dit interieur helemaal af.

cocolapinedesign

Erg mooi: combineer okergeel met een rustig kleurenpalet. Wit, grijs, zwart en een paar groene planten is een veilige, rustige combinatie. Je aandacht wordt meteen getrokken door het okergele plaid op het bed. Zo krijgt je een eyecatcher die makkelijk we vervangen is, mocht je de kleur na een tijdje zat zijn.

homease

Helemaal overtuigd van deze vrolijke, warme kleur? En deins je er niet voor terug om je muren in een statement kleur te verven? Combineer een okergele muur dan eens met een warme, natuurlijke tint als hout. Zo word je elke dag in een zonnige kamer wakker.

domino

Combineer je okergeel met oudroze? Dan krijgt de kamer meteen een retro feeling. Door de verschillende prints toe te voegen wordt het interieur een stuk speelser en spannender.

Dit vind je ook leuk:

Een andere favoriete combinatie van ons, is okergeel en donkerblauw. Misschien een tikkie gewaagd, maar wel een match made in heaven. En wil je de kleur doortrekken naar de woonkamer? Bekijk dan vooral deze selectie okergele woonkamers eens.