Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Lifestyle 29 jan 2021

Take my money: hier koop je een bouwstenenpakket van jouw kat

Even eerlijk: komen de muren al op je af? Met de huidige lockdown en avondklok zijn we allemaal op zoek naar nieuwe hobbies – en wij hebben de leukste hobby van allemaal gevonden. Dit is nog eens een mindful hobby, want deze katten van JEKCA zet je helemaal zelf in elkaar.

Je wist niet dat je dit nodig had, maar wacht maar tot je deze katten ziet. Deze bouwwerken zijn zo gedetailleerd, we vinden ze te gek.

De sculpturen (zoals ze zo mooi op de website heten) zijn maar liefst in 19 verschillende soorten verkrijgbaar. Of er bij jou thuis nou een Ragdoll of een Bengaalse kat rondloopt, ze zijn allemaal terug te vinden in de JEKCA-webshop.

LEGO kat JEKCA
Bron: JEKCA
LEGO kat JEKCA
Bron: JEKCA

Op de Roomed-redactie is de Orange & White Cat duidelijk favoriet, al staat de Tuxedo Cat ook zeker hoog bovenaan de favorietenlijst.

Naast de verschillende soorten katten, kan je ook nog eens kiezen uit verschillende houdingen. Ga jij voor een zittende kat, of toch liever een kat die zich lekker uitrekt? Alleen de prrrr moet je er nog even zelf bij bedenken.

LEGO kat JEKCA
Bron: JEKCA

En nee, bouwen met steentjes is niet alleen voor kinderen. Zoals JEKCA zelf mooi zegt: het is voor kidults. Kids én adults. Je krijgt er een handleiding bij van minimaal 14 pagina’s waarbij je stapje voor stapje jouw kat in elkaar zet, dus we gokken dat je er wel even mee bezig bent.

De prijzen van de katten variëren tussen €46,30 en €62. Omdat het pakket helemaal vanuit Hong Kong verstuurd moet worden, komt er jammer genoeg wel ongeveer €15 aan verzendkosten bovenop. Maar… we hebben een kortingscode voor je.

Kortingscode

Goed nieuws als je na het zien van de foto’s ook helemaal overtuigd bent: wij hebben een kortingscode voor je weten te regelen! Met de code “roomed2021” krijg je 10% korting op jouw aankoop. Deze kortingscode is geldig tot 31 maart 2021.

Als je een account aanmaakt op JEKCA.com, spaar je ook nog eens punten bij elke aankoop die je doet. Want we kunnen je verzekeren: als je eenmaal één bouwwerk gemaakt hebt, wil je er meer. Zo verkopen ze ook honden, talloze andere dieren, schilderijen (zoals de Mona Lisa!), en zelfs bouwwerken van het Colosseum en het Louvre.

Let op: wij werden er op gewezen dat je mogelijk nog invoerrechten en/of BTW betaalt voor je pakket, aangezien het verzonden wordt van buiten de Europese Unie. Houd hier dus rekening mee.

Andere hobbies om mee te beginnen (of om weer op te pakken)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Take my money: hier koop je een bouwstenenpakket van jouw kat
Sluiten