Leuks van LEGO®: met dit nieuwe pakket bouw je jouw eigen veldboeket

Als je op zoek bent naar een uniek bloemstuk in huis, we’ve got something for you. Op de website van LEGO is sinds het begin van het jaar dit té gekke boeket van LEGO-steentjes te vinden, en dat noemen we nou echt een unieke toevoeging aan je interieur.

LEGO heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en goed om zich heen gekeken. Als er íéts populair was de afgelopen tijd, dan waren dat wel boeketten met droogbloemen. Prachtig gekleurde boeketten die niet twee weken, maar een aantal maanden mooi blijven.

Daar moeten we iets mee doen, moeten ze bij LEGO gedacht hebben. En zo geschiedde: je kunt nu het LEGO bloemenboeket kopen en oh my, dat ziet er tof uit.

Als je op de bovenstaande afbeelding op het pijltje aan de rechterkant van de foto klikt, zie je nog meer afbeeldingen.

Take my money, waar koop ik zo’n LEGO® bloemenboeket?

De eerste bestellingen konden 1 januari gedaan worden, maar deze batch is inmiddels al uitverkocht. Toch kan je zelf het Lego boeket nog wél gewoon bestellen: begin februari zal er een nalevering gedaan worden.

Het pakket is niet niets: het bloemenboeket bestaat in totaal uit 756 stenen en wordt geplaatst onder het kopje ‘Creator Expert’, een categorie voor mensen die toe zijn aan de ultieme LEGO® bouwuitdaging. Hoor jij helemaal in die categorie, dan raden we je zeker aan om op de bestelknop te klikken.

Als je toch liever droogbloemen wilt

Zet je toch liever een boeket met droogbloemen in huis? We schreven al eerder een artikel over droogbloemen kopen, maar wellicht vind je het ook leuk om te weten hoe je zélf bloemen droogt. Daarover lees je meer in dit artikel: 5 makkelijke bloemen om zélf te drogen.

Andere toffe artikelen voor de LEGO®-liefhebbers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Leuks van LEGO®: met dit nieuwe pakket bouw je jouw eigen veldboeket
Sluiten