Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 19 jul 2020

Een klassieke eyecatcher op je bureau: wij hebben de lavalamp herontdekt

Als tiener hadden we er allemaal een. De een had een nog chemischere kleur dan de ander, maar we vonden ze allemaal even cool en betoverend. Ik heb het natuurlijk over de lavalamp. En hoe vaker we er aan terugdenken, hoe liever we er weer eentje op ons bureau hebben staan.

Een lavalamp voegt namelijk nét dat kleine beetje speelsheid toe aan je serieuze bureau. En dat is precies waarom we die combinatie zo leuk vinden.

Een retro lavalamp kan jouw kantoor net dat beetje extra geven. Hoe grappig is het om in een serieuze kantoortuin een echte eyecatcher op je bureau te zetten. Maar ook in een kleurrijke kinderkamer is deze lamp helemaal op zijn plek, want wij geloven dat kinderen een lavalamp nog nét zo leuk vinden als wij vroeger. Die lamp heeft toch iets magisch?

lavalamp kopen
Bron: Home24

Hier koop je een stijlvolle lavalamp

Na een tijdje speuren op internet, kwamen we deze lavalamp tegen. En wat vinden we ‘m mooi! De roodroze bubbels in combinatie met de aluminium top en voet ziet er stijlvol uit, zonder dat het te tacky wordt.

Op dit moment is ‘ie ook nog eens extra voordelig. De adviesprijs voor deze lamp is meer dan 40 euro, maar op dit moment betaal je slechts €27,99. Ik heb ‘m al besteld, want dit pareltje mag niet in mijn home office ontbreken.

Ga je liever voor een gifgroen kleurtje? Dan verwijzen we je graag door naar deze versie. Voor ons net iets te fel, maar misschien past het wel helemaal bij jouw home office.

Andere must buy items op Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een klassieke eyecatcher op je bureau: wij hebben de lavalamp herontdekt
Sluiten