Zó deel je een langwerpige ruimte handig in

Bijna iedereen krijgt er wel een keer mee te maken tijdens het inrichten van een huis of ruimte. Een gek hoekje in een kamer waarvan je niet weet wat je ermee moet, een onhandig grote open ruimte of schuin plafond die je grootse plannen voor die inloopkast dwarsboomt. Gelukkig zijn er altijd handige oplossingen. Dit huis geeft je een lesje in het stylen van een langwerpige ruimte!

Want moet je die ruimte één geheel maken door alles te matchen of juist opdelen in verschillende delen? Misschien met een room divider? Of is dat zonde van het daglicht?

Haal je inspiratie uit dit huis!

Eenheid

In deze ruimte is juist gekozen voor een zekere eenheid. Hoewel de woonkamer zich wel degelijk in een hoek bevindt, wordt hij niet afgesloten van de rest van de ruimte. Vanaf de bank kijk je uit op een goed gestylde open kast vol moderne kunst. Hierdoor wordt meteen de gehele ruimte huiselijker. Vaak wordt een bank in de woonkamer aangevuld met stoelen. Dat is hier ook het geval, alleen de stoelen zijn wat verder van de bank geplaatst, waardoor ze het bruggetje vormen van de woonkamer naar de rest van de langwerpige ruimte.

>> Doorbreek monochromie in de slaapkamer met een plant in de vensterbank

Heb je een kleine Picasso in huis? De tekeningen van je kinderen kun je af en toe rustig beschouwen als kunst. Wij geven tips over hoe je ze op een leuke manier kunt tentoon stellen in huis! Check het hier.

There’s more to discover…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te bekijken.

Altijd de fijnste inspiratie tot je beschikking? Like ons op Facebook!

Alvhem

Reageer op artikel:
Zó deel je een langwerpige ruimte handig in
Sluiten