Tips voor het inrichten van een langwerpige kamer: doorbreek de ruimte met een keuken

Het inrichten van een langwerpige kamer, zonder (schuif)deuren of muren, kan lastig zijn. Maar gelukkig zijn wij er om je te helpen met deze struggles. Want hoe geef je één ruimte meerdere functies? Pak het eens anders aan en doorbreek het geheel met een keuken.

Eerder lieten we je al zien dat je uit dit eclectische appartement veel inspiratie kan halen.

De keuken in het midden van je kamer klinkt niet zo logisch. Meestal mondt de plek waar jij je ovenschotel perfectioneert uit in de eethoek, die weer soepel overloopt in een knusse woonkamer.

Maar eigenlijk is het zo’n slecht idee nog niet. Zeker omdat je keukenkastjes als een soort scheidingswand fungeren, waardoor je de eet- en zithoek goed gescheiden houdt.

Doordat de langwerpige kamer zo groot is, kun je gerust kiezen voor een keuken in een donkere kleur. Het antraciet is hier stijlvol gecombineerd met goud en marmer; wat een plaatje.

Wow! Zie je hoeveel licht er naar binnen komt, dankzij de enorme ramen? Natuurlijk iets minder handig als je erg gesteld ben op je privacy. Om er voor te zorgen dat mensen minder goed naar binnen kunnen kijken, kun je bijvoorbeeld plakfolie op je ramen plakken. Dit laat nog deels licht door. Ook dunne, linnen gordijnen zijn een goed alternatief.

Er is meer

Laat je verder inspireren! Wat dacht je bijvoorbeeld van een fraaie make-up tafel in de slaapkamer? Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Tips voor het inrichten van een langwerpige kamer: doorbreek de ruimte met een keuken
Sluiten