Een langwerpige kamer indelen? Uit dit eclectische appartement haal je inspiratie!

Een langwerpige kamer indelen kan lastig zijn. Zeker als het moet bestaan uit zowel je keuken als je eetkamer én een knus zitgedeelte. Hoe scheidt je alle ruimtes, zonder in te leveren op stijl? Dit eclectische appartement is een mooi schoolvoorbeeld.

Tip: een groot gezin of vaak vrienden over de vloer? Benadruk de lengte van de ruimte dan met een lange eettafel.

Met een vloerkleed voeg je niet alleen sfeer toe, maar het kan ook een ruimte afbakenen. In een langwerpige ruimte kun je onder de eettafel een kleed neerleggen. Zo ontstaat er toch een kader om het zitgedeelte heen, zodat het zelfs midden in een kamer behaaglijk oogt.

>> een vloerkleed onder de eettafel is zo gek nog niet

Een simpele manier om het zitgedeelte af te zonderen van de rest, is door de (hoek)bank dwars in de ruimte te zetten. Zo creëer je een scheidingslijn. Zet de meubelstukken naar elkaar toe en klaar is je knusse hoekje.

Velours heeft een chique uitstraling en tilt elk interieur naar een hoger niveau. Nog niet overtuigd? Na deze inspiratieboost zeker wel.

De keuken en de gang worden simpelweg gescheiden door een grote kastenwand. Handig, want zo heb je ook nog eens extra opbergruimte.

Meer zien?
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Nooks

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een langwerpige kamer indelen? Uit dit eclectische appartement haal je inspiratie!
Sluiten