Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 30 jan 2018

Lange afstandsrelatie? Jouw lamp licht op als iemand de andere aanraakt

Heb je een lange afstandsrelatie of woont een familielid ver weg? Met deze lampen kun je toch een beetje bij elkaar zijn. Want hoeveel kilometers jullie ook van elkaar zijn: de lampen lichten op wanneer de ander ‘m aanraakt. Hoe leuk! Zo kun je op een bijzondere manier laten zien dat je aan iemand denkt.

long distance touch lamp

Long distance touch lamp

Heb je weleens dat in je huis lampen spontaan gaan knipperen? Sommige mensen geloven dat dit een teken is van een overleden dierbare, die op deze manier contact probeert te leggen. Maar wat als we je nou zeggen dat jij dit ook kan doen, zonder enige hocus pocus?

Maak kennis met de Long distance touch lamp. Het principe is simpel, het effect is zo veel meer dan dat: leg je hand op de lamp en de andere lamp zal – waar ‘ie ook staat – gaan branden. Eén voor één zullen verschillende kleuren oplichten, zodat je weet dat de ander aan je denkt.

Deze bijzondere lampen zijn een ontwerp van John Harrison en Vanessa Whalen. Je kunt ze per paar kopen, maar het is ook mogelijk om meerdere exemplaren aan te schaffen.

Hoe het werkt? Simpel: via een WiFi-verbinding connect je de lampen met elkaar. Op deze manier maakt het niet uit als je kilometers en zeeën van elkaar verwijderd bent. Want zeg nou zelf: liefde kent toch geen grenzen?

Waar te koop?

Je koopt deze lampen hier, voor zo’n 60 euro per stuk.

Psst…Wellicht een leuk cadeautje voor Valentijnsdag..?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lange afstandsrelatie? Jouw lamp licht op als iemand de andere aanraakt
Sluiten