Dít is het duurste landhuis op Funda en kost bijna 17 miljoen euro

Gelegen in het pittoreske Aerdenhout, een plaats in de gemeente Bloemendaal, staat dit giga landhuis te koop. Kostenplaatje: bijna 17 miljoen euro. Maar voor die prijs krijg je dan ook nogal wat: van bescheiden kantoorruimte van 292 m2 tot een gastenhuisje van 300 m2.

Oh, en natuurlijk ook negen slaapkamers, acht badkamers, een zwembad met romantisch poolhouse, een tennisbaan, een hockeyveld én een fraai optrekje voor de tuinman. Om maar wat te noemen.

De buitenplaats ‘Klein Bentveld’ in Aerdenhout doet zijn naam alles behalve eer aan. Het landhuis, naar een ontwerp van architect Andries de Maaker, vormt samen met het koetshuis, ’t Jagthuys, de overige opstallen en het weelderige park van bijna vier hectaren een statig en groots plaatje. Maar ondanks de woonoppervlakte van maar liefst 980 m2 voel je je volgens de makelaar ‘niet verloren’ in het huis. Ach, ruimte genoeg voor al je interieurideeën, laten we maar zeggen.

Aan de rechterzijde van het huis bevindt zich de sfeervolle woonkeuken in klassieke landhuisstijl met hardstenen werkbladen, open haard en een grote schouw.

Ben je een boekenwurm? Dan gaat jouw hart vast sneller kloppen van deze privé bibliotheek (één van de 37 kamers van het landhuis).

Meer een wijn-, sauna- of sportliefhebber?

Ook dan is er een kamer voor jou.. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Er is nog veel meer te zien

Wil je álle foto’s zien of heb je nog ergens 17 miljoen liggen? Kijk hier voor de advertentie op Funda.

Aerdenhout en omstreken

Reageer op artikel:
Dít is het duurste landhuis op Funda en kost bijna 17 miljoen euro
Sluiten