Dit landgoed in Schotland is voor iets meer dan 220.000 euro van jou!

Dit landgoed in Schotland is voor iets meer dan 220.000 euro van jou!

Is het jouw ultieme droom om een huis met potentie voor een prikkie te kopen en helemaal op te knappen naar jouw smaak? Lees dan snel verder, want we hebben een pareltje voor je gevonden. Dit enorme landhuis in Schotland op drie hectare grond is voor iets meer dan 220.000 te koop!

Oké, we geven toe: er zijn een aantal dingen die misschien wat aandacht verdienen. Zoals de tuin die een beetje verwilderd is. Of het feit dat er al twaalf jaar niemand meer in gewoond heeft en je dus best wat opknapwerk zult moeten verrichten. Maar dat mag de pret niet drukken! Scroll naar beneden en check de foto’s. Wat zou jij met dit huis doen?

Naast het enorme landhuis vind je een stenen muur die de grote ronde tuin vormt. Een oase van rust die wordt omringd door oneindig groen.

Alle leidingen en rioleringen zijn beschadigd na 12 jaar (goh) en moeten vernieuwd worden. Ook is de keuken een rommeltje en liggen sommige plafonds eruit. Een pluspunt is daarentegen is dan wel weer dat alle oude kenmerken zoals kroonluizen, ornamenten en open haarden behouden kunnen blijven!

Zie jij dit wel voor je?

Meer info vind je op de website van Bell Ingram.