Funda finds: een riante landelijke villa in Eindhoven met droomsauna

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Deze week werden we verliefd op deze riante landelijke villa in Eindhoven – met een lap grond van bijna 5500 m²!

Aan natuur geen gebrek bij deze landelijke villa. De villa staat aan de rand van het bos, en dus ben je altijd binnen een paar seconden omringd door flora en fauna. Een ideale plek als je rustig wilt wonen, maar toch zo in het bruisende Eindhoven bent.

roomed-villa-eindhoven

Rond, ronder, rondst

We staan meteen even stil bij de ronde woonkamer. Door de ronde witte bank te combineren met de ronde vorm van de ramen, wordt de vorm van ruimte ontzettend goed benadrukt. De ruimte is lekker licht omdat er veel lichtinval is dat weerkaatst op de witte vloer.

Kookeiland

Ook de keuken is een enorm lichte ruimte door de grote ramen. Het grote kookeiland zorgt voor extra veel opbergruimte én gemak, met zo’n grote afzuigkap.

Met de grote plantenbak hebben de eigenaars van het appartement een botanisch tintje toegevoegd aan het interieur. Een grote pot is een mooie combinatie met de roze bloemen van de Medinilla – een van onze favoriete planten op de redactie.

roomed-villa-eindhoven
roomed-villa-eindhoven

De pareltjes van deze villa: een bar én een heerlijke sauna. Ben je klaar met het hangen aan de bar, dan kan je zo alles er weer uitzweten in de sauna. Heerlijk om na een lange avond weer volledig te ontspannen. Door een horizontale spiegel op te hangen, wordt de ruimte optisch groter gemaakt. Een handige truc om toe te passen wanneer je een ruimte groter wil laten lijken.

Nog meer Funda finds:

Het interieur van deze villa zou je nooit verwachten. En deze amazing villa staat niet in Hollywood, maar gewoon in Alphen aan de Rijn!

Wil je liever nog meer foto’s van deze villa zien? Je bekijkt ze op de Funda-pagina van het huis.

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een riante landelijke villa in Eindhoven met droomsauna
Sluiten