Finds 28 jan 2016 Esmé Brinkman

Nederlandse ontwerper bedenkt de handigste zitzak ooit!

Hoe handig zou het zijn, als je een comfortabele zitzak zo in je broekzak kan steken, zodat je ‘m overal kunt gebruiken? Dat je bij festivals, op het strand of op de camping altijd de beste – en lekkerste – zitplek hebt? Ja, ons lijkt dat wel wat! Ontwerper Marijn Oomen bedacht een wel héél handige zitzak, die je binnen een paar seconden vult met lucht. Wij presenteren u: de LamZac Hangout.

Het idee ontstond na een feestje, waarna het supersnel ging om alle luchtbedden weer leeg te laten lopen, terwijl ze de avond van tevoren veel moeite moeite moesten doen om de luchtbedden juist op te blazen. Volgens Marijn moest dit allemaal veel makkelijker kunnen!

Maar, hoe werkt dit geniale ding nou eigenlijk? Denk aan een grote plastic zak die je wilt vullen met lucht. Het principe van de LamZac Hangout is eigenlijk exact hetzelfde. Je vult de Hangout met lucht door ‘m heen en weer te zwaaien, rol de opening een paar keer op en bevestig de uiteindes aan elkaar door middel van een handige clip zodat de lucht niet kan ontsnappen. Ideaal toch?

LamZac Hangout

De Hangout is super handig voor tijdens vakanties, op het strand, of gewoon als zitzak voor thuis. Door het lichtgewicht materiaal stop je ‘m zo als een gevouwen pakketje in je tas.

With whom would you like to drink a cup of tea?

With whom would you like to drink a cup of tea?Video made by Shams

Geplaatst door LamZac op donderdag 21 januari 2016

Kom dit ontwerp je bekend voor? Dat kan wel kloppen. Marijn deed een paar jaar geleden namelijk mee met het programma ‘Het Beste Idee van Nederland’. De tijd daarna gebruikte hij om het ontwerp te perfectioneren. Via Facebook kreeg de LamZac Hangout een behoorlijk grote achterban. Niet gek, want ook wij zijn absoluut fan! Ben jij ook overtuigd? Je kunt de zitzak hier bestellen.

Bekijk ook eens deze te gekke zitzakken:

lamzac.com

Reageer op artikel:
Nederlandse ontwerper bedenkt de handigste zitzak ooit!
Sluiten