Sterre Radstaak
Sterre Radstaak Shopping 27 okt 2018

Hoe cool: deze lampen van touw shop je op AliExpress

Ben jij gek op accessoires, maar wil je daar liever niet te veel geld aan uitgeven? Dan hebben wij goed nieuws voor je: onze grote internetvriend AliExpress verkoopt deze te gekke lampen van touw die jij moet hebben! Ze zijn namelijk een toffe accessoire waarvan je huis in een klap meer sfeer krijgt. En daar houden we van.

Lampen van touw, wat wil je nog meer?

Hoe cool is het om een lamp in je huis te hebben die voornamelijk bestaat uit touw? En het allerbeste is natuurlijk nog dat ze gewoon te vinden zijn op AliExpress. De lampen zijn lekker goedkoop en daar worden wij helemaal gelukkig van.

Heb je niet zo’n groot huis? Geen probleem! De lampen variëren enorm qua maat en vorm. De ene is weer wat groter en de ander is net iets subtieler. En eigenlijk staan de lampen mooi in elke ruimte van het huis. Ben je al nieuwsgierig geworden? Dat snappen we! Dit zijn onze favoriete lampen:

lampen van touw, AliExpress
Bron: AliExpress

Deze leuke hanglamp is te gek voor boven de eettafel en staat prachtig in elk interieur. De lamp heeft fitting E27. Dat is makkelijk, want veel andere lampen hebben dezelfde fitting. Ben je net als wij enthousiast geworden over deze lamp? Hij is te koop voor 9,75. Je betaalt wel nog verzendkosten van €12,40, maar dat nemen we voor lief.

lampen van touw, AliExpress
Bron: AliExpress

Hoe leuk is het om deze lamp te hebben in je woonkamer? Of wil je ‘m liever in je slaapkamer hangen? Dat kan allebei, want wij vinden deze lamp ge-wel-dig. En voor maar 31,02 is hij van jou. Wat wil je nog meer? De fitting van de lamp is, net zoals hierboven, E27. 

lampen van touw, AliExpress
Bron: AliExpress

Ja, deze lamp is eigenlijk leuk voor in elke ruimte. Wij kunnen niet kiezen, maar jij misschien wel! De verzending van deze hanglamp met touw is gratis, dus voor slechts 31,10 heb jij deze prachtige lamp in huis. 

Zat er niks voor je tussen? No stress, het assortiment van deze touw lampen is nog veel breder en misschien zit er alsnog wel iets voor je tussen. Neem dus vooral even een kijkje bij AliExpress, want je zult er geen spijt van krijgen.

Deze lampen met touw zouden niet misstaan in dit prachtige appartement:

Een grijze studio met prachtig hout en mooie hanglampen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hoe cool: deze lampen van touw shop je op AliExpress
Sluiten