Deze stijlvolle lamp is een speaker, vaas én wijnkoeler in één

Stop even waar je mee bezig bent, want we hebben hét kerstcadeau van 2019 gevonden. Je koopt hiermee namelijk niet één cadeau, maar meerdere. Deze stijlvolle lamp is een speaker, vaas én wijnkoeler in één. Met deze handige gadget gaan zowel zomeravonden en knusse winternachten ineens een stuk beter worden.

En daarom nomineren we ‘m tot hét cadeau voor de feestdagen.

lamp speaker wijnkoeler

Als de lamp uitstaat, is het een stijlvolle witte vloerlamp met een geribd motief. De lamp is wit en heeft een lederen handvat om hem op een andere plek te kunnen zetten, óf mee te kunnen nemen.

lamp speaker wijnkoeler

Maar als het buiten donker wordt, is deze lamp slash wijnkoeler slash speaker nog veel stijlvoller. De lamp geeft een zacht geel licht. Da’s erg fijn, want zo wordt je niet meteen verblind als je er langer naar kijkt.

De lamp heeft ingebouwde batterijen en een Bluetooth verbinding waarmee hij kan verbinden met Spotify en Air Play. Hiermee speel je dus binnen een handomdraai je favoriete nummers af. Er zit een versterker van 3 W in, dus hij kan behoorlijk hard! Enne, vergeet vooral niet je fles wijn mee te nemen. In het midden van de lamp zit namelijk een wijnkoeler. Kan het nóg toffer?

Ook zo’n toffe gadget in huis halen?

Als je muziek nodig hebt tijdens een tuinfeest of BBQ, dan is deze lamp dé gadget die je moet hebben. Je koopt ‘m nu voor €89,99 in deze webshop.

Dit vind je waarschijnlijk óók leuk:

Reageer op artikel:
Deze stijlvolle lamp is een speaker, vaas én wijnkoeler in één
Sluiten