Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Wooninspiratie 18 sep 2018

Interieur crush: deze lamp van Moooi vinden we prachtig!

Dat een lamp de sfeer in huis maakt óf breekt weten we allemaal wel. Daarom zijn mooie lampen in huis erg belangrijk. En gelukkig zijn er daar genoeg van. Wij zijn in ieder geval weer eens verliefd geworden op een prachtige lamp. Namelijk op de Coppélia suspended lamp van Moooi.

Deze lamp van Moooi is net een prachtige kroonluchter, maar dan met een industrieel randje. Super leuk voor boven de eettafel, maar ook mooi in de woon- of slaapkamer.

coppélia suspended
Bron: Moooi

Invloeden van ballet

Coppélia is een romantisch ballet dat een verhaal vertelt over een pop die als een echte ballerina tot leven komt. Deze lamp van Moooi is daarop gebasseerd. In de vormen van de lamp zijn ook de prachtige invloeden van ballet terug te zien.

De lamp is super sierlijk en heeft ook veel strepen, wat een prachtig contrast met elkaar maakt. Deze lamp steelt sowieso de show als de ultieme dancing queen in jouw interieur!

coppélia suspended
Bron: Moooi

Dit pareltje komt in twee kleuren én in twee verschillende maten. Je kan kiezen uit de kleuren Chrome of Zwart satijn. Daarnaast kan je kiezen voor de normale variant, of voor small gaan als subtiel beter bij je past.

De Coppélia suspended lamp kopen

Kan je niet wachten om deze lamp in je kamer te zien shinen? Snappen we heel goed. Voor een minimale prijs van €2460,- is ie voor jou en je koopt hem bij Moooi.

Meer mooie lampen voor in je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush: deze lamp van Moooi vinden we prachtig!
Sluiten