Estelle Beukman
Estelle Beukman Interieur 26 januari 2018

Een lamp boven de salontafel is een echte eyecatcher!

Verlichting in huis is onmisbaar en je probeert dan ook de mooiste lampen op te hangen. Boven de eettafel, boven een leuk zithoekje of misschien toch boven je werkplek. Een lamp boven de salontafel komt wat minder vaak voor. Jammer eigenlijk, want het is een ware eyecatcher!

Zoek jij een super toffe lamp voor tegen de wand aan? Hier vind je de mooiste hanglampen!

ronde glazen lampen
Beaconlighting

Deze bolvormige glazen lamp is super stijlvol (net als deze!). De lamp is in z’n eentje misschien een beetje saai, maar het wordt pas echt leuk als er drie naast elkaar boven de salontafel hangen. Je kunt er een beetje mee spelen door de ene hoger dan de ander te hangen.

roze kussen
Arcstudio

Wat wij vooral mooi vinden aan dit interieur is de kleur- en materiaalkeuze. Het straalt heel veel warmte uit. De witte kleur van de hanglamp komt weer mooi terug in de tafel, het kussentje op de bank én het prachtige vloerkleed. Doordat de lamp iets naast de bank hangt, heeft niemand er last van dat de lamp zo laag hangt.

grijze bank
Behance

Wat een gave eenheid van lampen is dit zeg! Het zijn stoere metalen lampen wat zorgt voor een industrieel tintje. Wat ook erg leuk is, zijn de schilderijen achter de bank. Je zult misschien denken dat deze op de rugleuning van de bank staan – maar als je goed kijkt zie je dat ze op een smal plankje staan. De schilderijen in combinatie met de lampen geeft een heel leuk effect!

visgraat vloer
Butzke

Zoals je wel kunt zien heeft deze ruimte hierboven een vrij hoog plafond. Het is dan mooi om de hanglampen zo laag mogelijk te hangen, om de ruimte wat knusser te laten ogen.

pastel blauw
Whiteinteriordesign

Pastelkleur; daar zijn wij dol op!

metallic lamp
Juliehole

Een mooie metallic lamp boven de salontafel is een echte sfeermaker. De kleur is al warm van zichzelf, heel gezellig dus.

Wil jij graag salontafel inspiratie? Hier vind je de allermooiste hoge varianten!

Reageer op artikel:
Een lamp boven de salontafel is een echte eyecatcher!
Sluiten