Laat je inspireren door dit prachtige bohemian huis in Toronto

In dit huis in Toronto vind je overal prachtige boho-invloeden: van Perzische tapijten tot details van riet en met verschillende kleuren. De bewoonster van het appartement heeft dan ook een grote liefde voor kleur en verschillende lagen van textiel. De vele herinneringen aan reizen die ze maakte inspireerden haar daarnaast voor het interieur. En dat is goed terug te zien in dit prachtige bohemian huis!

Naast haar huidige baan zoekt de bewoonster van het huis graag het creatieve op. Ze is veel bezig met haar eigen interieur en geeft daarnaast styling tips aan vrienden en familie.

In dit huis vind je de mooiste kleurencombinaties met verschillende aardetinten. De kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd en passen goed bij een rustige basis. Dit is dé key in een bohemian interieur.

Als je een huis inricht geïnspireerd op de bohemien stijl, zijn mooie en speciale items belangrijk. Veel spullen in dit huis hebben een verhaal doordat ze uit andere landen komen of op een speciale plek gekocht zijn.

Wil je zelf graag een bohemian huis met speciale items, maar heb je niet enorm veel gereisd? Struin dan gewoon de vintage en kringloopwinkels bij jou in de buurt af en steek oude meubels en accessoires in een nieuw jasje. Zo dragen alle kleine beetjes bij aan de look van je bohemien huis.

Tip: kijk eens tussen het grofvuil. Daar vind je echt de mooiste dingen! Wij stuurden een aantal mensen de straat op en vroegen hen om hun vondst een kleine make-over te geven met een klein budget. Het resultaat zie je hier.

Overal in dit huis hangen schilderijen. Ze zijn mooi geordend opgehangen waardoor er een heuse gallery-wall gecreëerd wordt. Check deze inspiratieboost voor nog meer fijn gestylede gallery walls!

Het bed is door het witte dekbed erg rustig, waardoor er bij de verdere elementen in de slaapkamer wat meer uitgepakt kan worden met kleur. Hier is gekozen voor een opvallende kleur en verschillende soorten hangdecoraties op de muren.

Wist je trouwens dat rood vooral een goede kleur is voor in de slaapkamer? Ontdek hier wat voor jouw slaapkamer de beste kleur is.

Zelfs in de badkamer vind je bohemien invloeden. Wij zijn vooral weg van dit leuke douchegordijn met franjes!

Dit huis wordt afgemaakt met een super schattig klein balkon. En wij vinden: een balkon is geen balkon zonder gezellige kussens en het nodige groen hier en daar.

Fotografie: Lauren Kolyn voor Apartment Therapy

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Laat je inspireren door dit prachtige bohemian huis in Toronto
Sluiten