Laat je huis stralen met kleurrijk hout, net als deze woning in Israël

De bewoners van dit huis in Hofit, Israël durfden waarschijnlijk niet eens te dromen van dit ontwerp, wanneer zij vroegen om een ‘simpel huis, net als een strandwachttoren’. Kleurrijk hout geeft het huis zeker karakter. Wat de designers van Brahma-architects nog meer veranderden, was de indeling. In plaats van een verdeling in kamers naar privacy, zijn de kamers nu verdeeld naar dagelijkse functie.

Zo zijn er kamers voor overdag en kamers voor ‘s avonds. Met wanden vol ramen, een gietvloer en stoere accessoires past de inrichting bij zowel de ouderen, als de kids.

Vakantiegevoel in je eigen huis

Dit vrolijke aanzicht grijpt zeker je aandacht. De vrolijke kleuren passen goed in de zonnige omgeving en sterken het mooie klimaat bijna aan. Daarnaast geeft de gevel genoeg schaduw voor een veranda.

Heb je thuis ook een veranda, maar weet je nog niet hoe je ‘m moet stylen? Check dan dit artikel voor inspiratie!

Kies je ervoor de vrolijke kleuren door te voeren in het interieur, zorg dan voor een neutrale vloer. Zoals deze gietvloer, dat we vaak terugzien in een Scandinavisch en industrieel interieur.

Een wand vol ramen biedt een woning veel pluspunten. Ramen zorgen namelijk voor daglicht, wat het ruimtelijk gevoel vergroot. Erg fijn natuurlijk, zeker wanneer je niet gezegend bent met een grote woonruimte.

Enige nadeel dat zo’n groot raampartij met zich meebrengt, naast het vele ramen lappen, is dat je al gauw geen raad weet met waar je je spullen kwijt moet. Lucky for you hebben we laatst 6 tips op een rijtje gezet om alles uit een interieur met veel ramen te halen!

Het huis is 1000 vierkante meter groot, wat genoeg ruimte biedt voor werk- en speelkamers. Deze kamers zijn dicht bij elkaar geplaatst, maar gescheiden door een glazen wand. Zoals we eerder aangaven, is het huis namelijk onderverdeeld in kamers voor overdag en ‘s avonds. Dankzij de glazen wand zijn de familieleden wel in een andere ruimte, maar zijn ze toch met elkaar verbonden. Zo blijft het familiegevoel dus de hele dag.

De kinderkamer is een belangrijke plek voor een kind waar hij/zij haar creativiteit kwijt kan. Wel zo handig als deze kamer educatief verantwoord is ingericht. Geen idee hoe? Lees er hier meer over!

Duidelijk een van de fijnste plekken om uit te rusten: de leeshoek. Een echte plek om je favoriete boeken uit te stallen en in je vrije uurtjes te lezen, is natuurlijk onmisbaar wanneer je onderhand een flinke verzameling in je bezit hebt.

www.archdaily.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Laat je huis stralen met kleurrijk hout, net als deze woning in Israël
Sluiten