Altijd al willen wonen in het roze appartement van Emma Stone in La la land? Nu is je kans!

Here’s to the ones who dream. Ben jij ook zo gecharmeerd van de betoverende film La la land – en dan vooral het Spaanse, vintage appartement van Emma Stone? Dromen komen écht uit! Want je kan nu een van de appartementen kopen uit het roze gebouw, waar de film is opgenomen.

PS: Ryan Gosling krijg je er helaas niet bij.

Hier wil je toch wonen? Tapdansend, in een klokkend jurkje, over het kronkelende stenen pad dat leidt naar een idyllisch fonteintje. Een fijn jazzmuziekje op de achtergrond – oh, wij zien het al voor ons! Het bijna magische, roze appartementencomplex ligt in Long Beach, Californië. En ja, dit is de éxacte locatie waar Emma Stone in de rol kroop van Mia Dolan; een serveerster met de droom om actrice te worden.

Het gebouw met de naam ‘El Cordova’, is ontworpen door de architect George Riddle, in 1928. Een stukje Spaanse charme, aan de zuidwestelijke rand van het bruisende Los Angeles.

Voor een kleine 500.000 dollar is het appartement, met twee slaapkamers én het originele tegelwerk – van jou. Hang een paar filmposters aan de muur, werk aan je baristaskills en je bent ready to go.

Meer zien?

Zie jij jezelf wel wonen in dit appartement met het heerlijke La la land-sfeertje? Smeer je gouden keeltje dan maar alvast! Hier kun je het kopen en vind je meer foto’s.

Psst: ook dit huis is een waar pink paradise!

Redfin

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Altijd al willen wonen in het roze appartement van Emma Stone in La la land? Nu is je kans!
Sluiten