La Foret Noire Restaurant: aardse kleuren en palmbladeren in overvloed

Soms kom je een restaurant binnen en doet de menukaart er ineens niet meer zo heel veel toe. Dat is ook het geval bij La Foret Noire Restaurant in Lyon. Een prachtige bundeling van aardse kleuren, palmbladeren en luxe details.

Neem een kijkje in dit prachtige restaurant en laat je inspireren!

Op deze eerste foto zien we meteen al een gouden combinatie. Favoriet bij Roomed’s Maartje: een zwart-wit betegelde vloer gecombineerd met palmbomen of bladeren. Lees er hier alles over!

Ook in de rest van het interieur van het restaurant is genoeg moois te ontdekken. Er wordt een luxe en elegante sfeer gecreëerd door de verschillende donkere tinten velours. Ook het donkere marmer en de gouden details spelen daar een grote rol in.

Opvallend is dat er meerdere printjes met elkaar worden gecombineerd. En dan hebben we het niet alleen over de geblokte vloer samen met de verschillende soorten marmer, maar vooral over de meerdere palmboom patronen. In de vloer, op de muur, in het kleed, maar ook in levenden lijve staat de palmboom centraal. Het geeft de luxe sfeer een fijn tropisch tintje.

And there’s more…
Klik op de foto om te vergroten.

Claude CartierStudio Erick Saillet

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
La Foret Noire Restaurant: aardse kleuren en palmbladeren in overvloed
Sluiten