Naomi Pater
Naomi Pater Interieur 3 feb 2022

Deze kleurrijke kussens met coole quotes en funky prints wil je nú hebben

Gezellig relaxen op de bank met een kop thee, wordt nog leuker met een stel hippe, kleurrijke kussens. Al helemaal wanneer deze ons doen wegdromen naar een zonnige lentemiddag. Je maakt hiermee niet alleen een statement in je interieur, maar je begint je dag direct positief.

Wij zijn razend enthousiast geworden over de SWEATER LOVE by Westwing Collection en willen ze stiekem maar al te graag hebben. De kussens zijn geïnspireerd op felgekleurde truien die dit seizoen op de catwalk te vinden zijn.

Bron: Westwing

Hippe kussens

Sta je al te poppelen om die kleurrijke sierkussens in huis te halen? Dat begrijpen we maar al te goed. De kussens zijn perfect voor het opfleuren van je woonkamer, maar staan ook beeldig in een woonkeuken of in de slaapkamer. In de zomer fleuren ze daarnaast je dakterras of tuin op in een oogwenk. Heerlijk toch? Je bestelt ze via westwingnow.nl.

Bron: Westwing

Ben je van plan om ze ook echt buiten te showen, zodat ook de buienwereld je nieuwe aanwinsten kan bewonderen? Denk er wel aan dat je ze ‘s nachts opbergt, zodat ze langer mooi blijven. Je tuinkussens verkleuren snel als ze vochtig worden en vervolgens weer opdrogen. Ook kan er door vocht schimmel en nare geurtjes ontstaan.

Bron: Westwing

Wat velvet accessoires met je interieur kunnen doen (van kussens tot behang)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze kleurrijke kussens met coole quotes en funky prints wil je nú hebben
Sluiten