Kunstige loft in Kiev met een badkamer om van te dromen

Deze kunstige loft in Kiev, Oekraïne, is ontworpen voor een jonge advocaat, die eens in de week zijn vrienden uitnodigt voor een relaxte game-night. De woning is ontworpen door de designers van Martin Architects. Veel weten we niet over dit Oekraïense bedrijf, maar na deze housetour kunnen we concluderen dat het echte kunstenaars zijn. Het design blijft verrassen en je ziet dat over werkelijk alles goed is nagedacht.

Bovendien is deze loft ook nog eens ‘slim’ ontworpen. De bewoner kan de verlichting en verwarming namelijk heel simpel bedienen met zijn telefoon.

Vanuit een schommelstoel kun je hier heerlijk een boekje lezen en uitkijken over de stad. Een ideaal leeshoekje als je het ons vraagt.

Cool: een lantaarnpaal als steunpilaar!

Hier kun je wel een leuk filmavondje houden.

>> 5 dingen die je nodig hebt voor een thuisbioscoop

Een roomdivider én greenwall in één gemaakt van pallets.

Door een glazen wand tussen de home office en de slaapkamer te plaatsen, heb je vanuit bed toch een waanzinnig uitzicht èn is je werkplek tegelijkertijd iets afgesloten van de slaapruimte. Win-win dus!

Door de verlichting voor een frame te plaatsen, lijken de lampen net kunstwerken. Heel gaaf gedaan!

>> 8 decoratietips voor een glazen stolp

De badkamer is misschien wel het pareltje van deze loft. De stapels houten kratten staan als een kunstinstallatie in de badkamer naast het al net zo kunstige bad. En dan hebben we het nog niet eens over die gave lampen gehad. In één woord: wauw!

>> baden als een keizer in een koperen bad

Wat vinden jullie het meest gave aan deze loft in Kiev?

www.contemporist.com

Reageer op artikel:
Kunstige loft in Kiev met een badkamer om van te dromen
Sluiten