Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 3 sep 2017

Infographic: de basics van kunst ophangen in je interieur

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieur stylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Helaas is dit niet bij iedereen het geval en daarom willen we je graag een extra handje helpen.

Dit doen we door je dagelijks te laten binnenkijken in de mooiste interieurs van over de hele wereld, maar ook door handige tips te delen. Deze infographic bijvoorbeeld, die kunst ophangen tot in de puntjes uitlegt. Zo wordt je zelf binnen no-time ook een soort van expert op het gebied van interieur styling!

Kunst is een belangrijk element in ieder interieur. Het zorgt voor een persoonlijke en ‘volwassen’ look in huis en kan een kamer echt afmaken. Maar als het aankomt op het echt toevoegen van kunst in een interieur, vinden mensen dat vaak nog best lastig. Niet zo gek ook, want ieder kunstobject is uniek en elke kamer weer anders. Hopelijk kunnen we je een beetje op weg helpen aan de hand van deze handige infographic.

Bron: Made

Kunst toevoegen hoeft trouwens echt totaal niet duur te zijn! Wij hebben vijf webshops voor je op een rij gezet die prachtige kunst verkopen voor een prima prijs! Check ze hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.made.com

Reageer op artikel:
Infographic: de basics van kunst ophangen in je interieur
Sluiten