Een Scandinavisch interieur met kunst aan elke muur

De bewoners van dit appartement hebben hun interieur een persoonlijke look gegeven met veel kunst en prints. Aan sommige muren hangt een enkele poster terwijl andere muren een hele kunstverzameling hebben. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Ondanks de verschillende kunst straalt het appartement toch rust uit. Dit komt doordat de kunst allemaal hetzelfde thema heeft: de natuur.

De natuur in huis

roomed-scandinavisch-1
roomed-scandinavisch-7

De eerste gallery wall komen we tegen in de woonkamer. We zien hier een combinatie van verschillende lijsten én een spiegel. Deze variatie vinden wij erg leuk! Weet jij zelf niet zo goed hoe je een perfecte gallery wall maakt? Kijk dan even naar deze infographic.

>> Budget finds: 6x spiegels onder de 18 euro

roomed-scandinavisch-2
roomed-scandinavisch-3
roomed-scandinavisch-4

Verder zien we ook veel natuurlijke materialen in de woonkamer zoals de leren stoel, het jute vloerkleed en een rotan hanglamp. Deze zorgen samen voor een warme look. De frisse groene kussens zorgen voor een fijn contrast en versterken het natuurlijke thema in dit huis.

roomed-scandinavisch-5
roomed-scandinavisch-8

Wil jij deze look ook thuis creëren? In deze Shop the look vertellen we je precies waar je de items kunt kopen voor een budget prijsje.

roomed-scandinavisch-13
roomed-scandinavisch-19
roomed-scandinavisch-23

De kunst die we zien is vooral botanische prints, deze prints zorgen voor een sfeervol geheel. Meer inspiratie over botanische eetkamers kun je hier opdoen.

roomed-scandinavisch-20
roomed-scandinavisch-16
roomed-scandinavisch-12

Door de bovenkasten door te laten lopen tot het plafond creëer je veel opbergruimte in de kleine keuken. Door het aanrecht aan te kleden met wat leuke planten wordt de natuurlijke look doorgetrokken wat zorgt voor een fijn geheel.

Lees ook: 5 tips om optimaal gebruik te maken van je kleine keuken

roomed-scandinavisch-9
roomed-scandinavisch-10
roomed-scandinavisch-11

Ook in de slaapkamer zien we een rustig kleurenpalet met neutrale kleuren. Met leuke vintage items zoals de apothekerskast geef je de ruimte meer karakter en gezelligheid.

Ben jij niet zo’n fan van kunst aan elke muur? Kijk dan naar deze zeven bijzondere alternatieven voor kunst aan de muur.

www.kvarteretmakleri.se

Reageer op artikel:
Een Scandinavisch interieur met kunst aan elke muur
Sluiten