Ja, ook jij wil dit: een krukje in de badkamer

Het klinkt als iets onbenulligs; een krukje in de badkamer. Want wat moet je er mee? Maar na het zien van deze inspiratieboost, wil jij er ook een! Wij geven je drie styling tips.

En om het hebben-gehalte nog even te vergroten: dit zijn zeven stoere krukjes onder de twintig euro.

Voor beauty

Gedacht dat zoiets simpels zo onmisbaar kon zijn? Vooral een krukje van hout doet erg goed in de badkamer. Het is ideaal voor het etaleren van je mooiste beauty items. Tip: plaats een marmeren dienblad op het krukje voor een Instagram-waardige badkamer. Hoe je het minimalistisch kunt stylen, lees je hier.

>> een badkamer met natuurlijke materialen

Voor planten

Net zoals elke andere plek in het huis, zijn planten ook in de badkamer een must – wat ons betreft. Een krukje kun je gebruiken als een plantenstandaard, om zo meer dynamiek en speelsheid toe te voegen. Houd het simpel met maar één plant, of dompel jezelf onder in een klein oerwoud door er meer planten naast te zetten.

>> deze planten blijven zelfs in het meest donkere huis in leven

Voor handdoeken

Rol de handdoek netjes op of drapeer het nonchalant over het krukje. Handig ook om dichtbij de douche of het bad te plaatsen, zodat je er gemakkelijk bij kunt als je jezelf af wil drogen. Bonus: ook erg bevorderlijk voor het spa-gevoel in huis.

>> helemaal zen met een badkamer in Japanse sferen

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Ja, ook jij wil dit: een krukje in de badkamer
Sluiten