Iris Wijnands
Iris Wijnands Finds 15 okt 2019

Er staan heerlijke cozy items voor je interieur in de Kruidvat folder week 42

Wij vinden het heerlijk om folders door te spitten. De Kruidvat folder week 42 hebben we niet laten liggen. De aanbiedingen uit deze Kruidvat folder zijn geldig van maandag 14 oktober t/m zondag 20 oktober. Wees er dus snel bij, want deze aanbiedingen liggen maar even in de winkel.

Heb je de aanbiedingen van deze week van de Lidl en Aldi folder ook al gezien? Zo niet, je vindt ze hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 42.

Kussen Kruidvat folder week 42
Bron: Kruidvat folder

Kruidvat folder week 42: Kussen

Zijn de kussentjes op de bank wel weer eens aan vervanging toe of vind je het leuk om ze af en toe eens af te wisselen? Dan moet je je slag slaan met deze aanbieding.

Dit kussen staat niet alleen leuk voor je bank, maar ook op bed. Het zachte kussen heeft een mooie opdruk van goudkleurige pailletten en kost €4,99.

Fleecedeken Kruidvat folder week 42
Bron: Kruidvat folder

Kruidvat folder week 42: Fleecedeken

Brrr, het wordt steeds kouder. Zin om in de herfst en winter lekker onder een fleecedekentje te kruipen? Ook daar hebben we een aanbieding voor gevonden. Deze fleecedeken is 130cm x 160cm groot en komt in drie kleuren: zwart, donkergrijs en taupe. Voor ieder interieur is er wel een kleur die daarbij past.

Of neem je ze alle drie om je helemaal in te wikkelen? Het dekentje kost maar €2,69, dus voor de prijs hoef je het niet te laten.

Wandrek Kruidvat folder week 42
Bron: Kruidvat folder

Kruidvat folder week 42: Wandrek

Snel naar de Kruidvat want dit item staat super leuk in je interieur. Het wandrek met twee planken heeft genoeg ruimte om al jouw favoriete accessoires neer te zetten. (Of lekker veel kamerplanten.) Het wandrek heeft twee mdf-planken.

Er zijn twee kleuren beschikbaar. Een van de varianten heeft zwart metaal, of ga voor een bijzonder gouden wandrek. Het wandrek kost €4,99.

Speaker Kruidvat folder week 42
Bron: Kruidvat folder

Kruidvat folder week 42: Speaker

Opzoek naar een low-budget speaker om je favoriete muziek te luisteren? Deze bluetooth speaker heeft een aanraakscherm en een speelduur van 4 uur. Hij heeft ook lampjes die van kleur wisselen, hoe gezellig is dat?

De speaker kostte eerst €29,95, maar kost nu maar €15,95.

Ben je benieuwd wat ze eerder bij Kruidvat in de aanbieding hadden? Hebben: dit zijn de leukste interieur aanbiedingen uit de Kruidvat folder week 39/40

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Er staan heerlijke cozy items voor je interieur in de Kruidvat folder week 42
Sluiten