Iris Wijnands
Iris Wijnands Finds 30 september 2019

Snel naar Kruidvat: deze Bambino dekbedovertrekken zijn té zoet

Dat Kruidvat steeds verrassend is, dat blijkt wel weer toen we de Kruidvat folder week 40 opensloegen en deze goedkope dekbedovertrekken zagen. Ieder kind wordt toch gelukkig van zo’n dekbedovertrek? En eerlijk is eerlijk, de mama’s stiekem ook.

De dekbedovertrekken zijn namelijk niet voor jouzelf, maar speciaal voor de allerkleinsten. Het formaat is namelijk 100 x 135cm.

Heb je geen kinderen maar zoek je wel een excuus om deze schattige dekbedovertrekken te kopen? Dat snappen we! Gelukkig zijn ze super leuk om cadeau te doen; aan je neefje of nichtje bijvoorbeeld.

Bambino dekbedovertrekken in de Kruidvat folder week 40

De dekbedovertrekken komen in twee soorten. Een roze en een blauwe. Het leuke is, is dat ze aan beide kanten een andere print hebben. Je kunt ze dus aan beide kanten gebruiken. Binnen een handomdraai tover je de kamer om. Zo lijkt het alsof er altijd een ander overtrek op het bed ligt.

Kruidvat folder week 40 dekbed roze panter
Bron: Kruidvat folder week 40
dekbedovertrek roze paardenbloem
Bron: Kruidvat folder week 40

Roze dekbedovertek uit de Kruidvat folder

Het roze dekbedovertrek heeft namelijk een opdruk van een stoer panterprintje aan de ene kant en schattige hartjes en paardenbloempluisjes aan de andere kant. Leuk voor een stoere griet maar ook voor een schattige meid. Of jongen natuurlijk, want dit roze dekbed is echt niet alleen voor meisjes.

Kruidvat folder week 40 streepjes
Bron: Kruidvat folder week 40
Dekbedovertrek met dieren
Bron: Kruidvat folder week 40

Blauw dekbedovertrek uit de Kruidvat folder

Het blauwe dekbedovertrek heeft ook een dierenprint, maar dan letterlijk. Op de Bambino dekbedovertrekken staan lieve leeuwen, grote giraffen en meer. Daar zal je kind lekker onder slapen! Aan de andere zijde is het blauw-wit gestreept.

Extra leuk: met gratis knuffel rammelaar

Het dekbedovertrek is niet zo duur. Voor €7,99 neem je ‘m mee. Het leuke is, dat er ook nog een extraatje bijkrijgt. Dan moet je nog wel even een ander Bambino product uitzoeken (of koop meteen een roze en een blauw dekbedovertrek). Bij aankoop van 2 Bambino artikelen uit de Kruidvat folder week 40 ontvang je namelijk een gratis knuffel rammelaar ter waarde van €4.99.

Online is deze helaas uitverkocht, maar misschien hebben ze in de Kruidvat bij jou om de hoek nog wel zo’n lieve rammelaar liggen. De Bambino rammelaars komen in drie varianten. Er is een uiltje, een vosje en een wolkje.

Deze folderaanbiedingen van week 40 mag je ook niet missen

Naast deze snoezige aanbieding uit de Kruidvat folder hebben we nog meer scherpe deals uit de folders van week 40 gevonden. Wat dacht je van een wijnkoeler uit de Aldi folder week 40? Of heel veel artikelen voor dierendag in de Lidl folder week 40?

Iedere week checken wij het folderpakket nog vóór het bij jou op de deurmat valt. Zo bespaar jij tijd én geld (tenzij je net zoals wij iedere keer zwicht voor nieuwe kamerplanten en herfststukjes).

Reageer op artikel:
Snel naar Kruidvat: deze Bambino dekbedovertrekken zijn té zoet
Sluiten