Zo creëer je de beste opbergplek voor je kruidenpotjes

Zo creëer je de beste opbergplek voor je kruidenpotjes

Weet jij ook nooit waar je al je kruidenpotjes op moet bergen? Tientallen potjes staan rommelig naast elkaar in de kast en net als je de pesto nodig heb is deze nergens te vinden. Hoe fijn is het als je de potjes netjes op een rijtje heb staan met het etiket naar voren, zodat je nooit lang hoeft te zoeken!

Ben jij een rommelkont? Lees dan snel onze tips.

Homedecort

Handig voor als je opbergruimte tekort komt, maar natuurlijk ook heel leuk om je kruidenpotjes als decoratie neer te zetten. En ja met het etiket naar voren! Zo hoef je nooit meer lang te zoeken.

Tampabaycrossfire

Een kruidenrekje aan de binnenkant van je kastje; het neemt geen plek in en is dus enorm handig. Je kunt dit op verschillende manieren doen. Op bovenstaande foto zijn speciale kruidenrekjes gebruikt, maar je kunt bijvoorbeeld ook een langwerpig plankje met een opstaand randje aan de binnenkant maken.

Thefoodie
Aptodecoradopequeno

Een hele kruidenlade! Zoals je kunt zien zijn er specifieke onderdelen in de la gelegd waar precies een rijtje kruidenpotjes in past. Plaats deze precies onder het gasfornuis. Op deze manier heb je alle potjes meteen bij de hand.

Upsocl

Met magnetische kruidenpotjes creëer je rust in de kruidenchaos! Je kunt ze gemakkelijk op een metalen oppervlakte plakken, zoals de koelkast. Het bespaart ook nog eens ruimte.

Mujerhoy

Dit vinden wij wel heel leuk! Een soort kapstokje voor je kruiden. Hang ze wel dicht bij de keuken op, zodat je niet kilometers hoeft te lopen voor dat ene potje pesto.

Flaironline

Je kunt er ook gewoon voor kiezen om de potjes en bakjes in de kast te zetten. Houd het wel netjes! Het is handig als je een kastje alleen voor de kruiden maakt en niet met andere dingen erbij. Anders wordt het veel te onoverzichtelijk.

Cutjam

Leuk om zelf te maken. Deze houten planken met houders zijn perfect voor je kruidenpotjes.

Meer inspiratie

Ben jij gek op kruiden? Dan vind je dit vast ook leuk: