Maak een statement met een grote kroonluchter boven je eettafel

Een grote, sierlijke lamp is heus niet alleen weggelegd voor grote kastelen, chique villa’s en koninklijk bloed. Ook boven de doorsnee eettafel misstaat deze eyecather niet. Maak daarom een statement en hang een grote kroonluchter boven je eettafel. Het tilt je eethoek resoluut naar een hoger level. Kijk maar naar dit fijne, Scandinavische interieur.

Is de klassieke versie iets te decadent voor jou? Ga dan voor een moderne kroonluchter, zoals een van deze elegante exemplaren.

Verliefd op deze glazen lamp! De Modo kroonluchter zagen we laatst ook al pronken in dit interieur. Dankzij het hoge plafond kun je in dit interieur goed uitpakken met grote lampen. Wees niet bang om een statement te maken! Zeker als je veel ruimte hebt. Pas groottes op elkaar aan. Zie je hoe dit XXL-vloerkleed een perfecte match is met de bank?

En uitpakken kan zelfs boven je eettafel! Deze elegante kroonluchter geeft de eethoek een flinke dosis elegantie. Doordat de rest van de inrichting simplistisch is gehouden, mag een tierelantijntje hier en daar heus wel. Bovendien past een grote lamp goed bij een lange tafel. Een klein exemplaar zou bijvoorbeeld als snel ‘iel’ kunnen ogen.

Meer zien?

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Vision

Reageer op artikel:
Maak een statement met een grote kroonluchter boven je eettafel
Sluiten