Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 20 nov 2019

De leukste kringloopzaken, marktjes en vintage winkels (waar je misschien nog nooit van gehoord hebt)

Met hun webshop Reliving zijn Ananda en Jody regelmatig door heel Nederland op pad om de leukste vintage interieur items te vinden. Inmiddels hebben ze al een leuk adressenbestand opgebouwd van kringloopzaken, marktjes en vintage winkels waar ze graag heen gaan.

Speciaal voor Roomed delen ze een lijstje van hun favo adresjes, zodat jij ook toffe tweedehands meubels kan kopen.

2e Hands Nieuwe Kans in Zoetermeer

Wij komen erg graag bij dit leuke familiebedrijf. 2e Hands Nieuwe Kans is alles wat je voor ogen hebt als je aan een authentieke kringloopwinkel denkt. Hier kunnen we uren doorbrengen en hebben we al meerdere prachtige tweedehands interieur items gevonden.

Vooral voor grote meubels kun je hier goed terecht. Daarnaast zorgt de persoonlijke service ervoor dat we terug blijven komen.

Vintagemarkt Javaplein in Amsterdam

We kennen allemaal wel de IJhallen in Amsterdam Noord, maar wist je dat er nog veel meer leuke, maar redelijk onbekende marktjes in Amsterdam zijn? Zoals bijvoorbeeld de Vintagemarkt in de Javastraat.

Vier keer per jaar wordt deze leuke, lokale markt georganiseerd vol vintage meubels en retro design. Liefhebbers van een eclectic interieur stijl, vintage interieurstijl of retro interieur stijl zijn hier aan het juiste adres!

Dat kamerscherm? #vintagemarktjavaplein#javaplein #vintagemarkt @hetgroteavontuur

227 Likes, 9 Comments – @tiesjesvintage on Instagram: “Dat kamerscherm? #vintagemarktjavaplein#javaplein #vintagemarkt @hetgroteavontuur”

Opnieuw & Co in Antwerpen, België

Opnieuw & Co is een keten van kringloopwinkels door heel Nederland. Niet veel mensen weten echter dat deze keten zich ook in België bevindt. Vooral de winkels rondom Antwerpen zijn onze favoriet. Ben je op zoek naar vazen, spiegels, servies, lijsten of andere woonaccessoires dan kan je hier je geluk niet op.

Mocht je hierheen gaan, vergeet dan ook niet een klein kijkje te nemen op de kledingafdeling.

Snuffelmug in Haarlem

De Snuffelmug is een ruim opgezette kringloopwinkel in Haarlem. Met de woonaccessoires en tweedehands meubels uit de winkel creëren ze verschillende showroom-hoekjes waar je inspiratie uit kan halen. De doorloop van de Snuffelmug is heel hoog. Iedere keer wanneer wij komen is het assortiment weer volledig veranderd.

Wat wij daarnaast nog een groot pluspunt vinden is de innovatieve manier waarmee zij met hun spullen omgaan. Alles wordt, indien mogelijk, hergebruikt. Van oude fietsonderdelen, kaarsen en spijkerbroeken tot binnenkussens.

Brocantemarkt in Lille, Frankrijk

Oké, geen Nederland, maar sinds we bezig zijn met Reliving stond de wereldbekende brocantemarkt in Lille hoog op ons lijstje om te bezoeken. Dit jaar zijn we dan eindelijk geweest en het was een ware ervaring! Als echt vintage interieur liefhebber moet je deze markt op zijn minst één keer hebben meegemaakt.

Meer lezen over kringloopwinkels?

Wij zijn Ananda en Jody van Reliving.nl: dé nieuwe marktplaats voor tweedehands design en interieur. Door middel van een zorgvuldig gecureerd aanbod door experts willen we laten zien dat je jouw droominterieur kan creëren met duurzame tweedehands items.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De leukste kringloopzaken, marktjes en vintage winkels (waar je misschien nog nooit van gehoord hebt)
Sluiten