Iris Wijnands
Iris Wijnands Winkel 3 dec 2019

Tijd voor een nieuw interieur? Bij deze kringloopwinkels in Zwolle moet je zijn

Als je je interieur het liefst regelmatig wil veranderen, zou je eens naar een kringloop in Zwolle moeten gaan. Interieuritems bij een kringloopwinkel kopen is milieuvriendelijk én voordelig. We hebben een aantal leuke kringloopwinkels in Zwolle gespot waar je zeker eens een bezoekje aan moet brengen!

Woon je in de buurt van Zwolle? Geluksvogel! Jij kan ongetwijfeld nieuwe meubels en woonaccessoires scoren bij een kringloop van dit lijstje.

Kringloop in Zwolle #1: Nieuw Geluk

Wil je je geluk beproeven en een bijzonder item of een fijn meubelstuk vinden? Dan moet je zeker eens langs bij Nieuw Geluk.

De eigenaar van deze kringloop besloot op jonge leeftijd al dat werken voor een baas niks voor hem was. Hij richtte met hulp van familie kringloop Nieuw Geluk op. Om zich te onderscheiden van andere kringlopen in de buurt, poetst Jordy alle meubels nog eens goed op en presenteert hij alles mooi. Eigenlijk loop je langs tientallen kleine woonkamers waar je af en toe een interieuritem tussen ziet staan waar je helemaal verliefd op wordt.

Kringloop Nieuw Geluk vind je op de Vechtstraat 78 in Zwolle.

Kringloop in Zwolle #2: Harry’s Kringloophal

Heb je het liefst heel veel keuze als je naar tweedehands items zoekt? In Harry’s Kringloophal is zoveel plek voor meubels en meer, dat je best een tijdje zoet bent. Zoek je kasten, tafels en bedden of breng je een bezoekje om een nieuw gebruikt theepotje, beschuitblik of een spiegel te vinden?

Sinds kort heeft de enorme kringloop in Zwolle er ook nog een tweede vestiging bij. Als je ze beide op één dag bezoekt, heb je zo een ‘nieuw’ interieur bij elkaar gevonden.

Harry’s Kringloophal vind je op de Deventerstraatweg 8 en op de Rieteweg 13 in Zwolle.

Kringloop in Zwolle #3: Stichting Kringloop Zwolle

Op de twee locaties van Stichting Kringloop Zwolle verkopen ze spullen die zij ergens hebben opgehaald om te (her)gebruiken. Per jaar haalt Stichting Kringloop Zwolle bij meer dan 2600 adressen ruim 1,4 miljoen kilo goederen op. We kunnen ons niet voorstellen hoeveel gave interieuritems we daartussen kunnen vinden!

Soms komen ze bij deze kringloop ook een bijzonder item tegen. Zo is er inmiddels meerdere keren een Olivetti schrijfmachine uit de jaren 60 opgedoken. Een designklassieker! Een keer wist de kringloop zelfs een zeldzame rode schrijfmachine van dit merk in huis te halen. Die was ook zo weer weg, dus bezoek de kringloop regelmatig!

Stichting Kringloop Zwolle vind je op de Deventerweg 6 en op de Nieuwe Veerallee 12 in Zwolle.

Kringloop in Zwolle #4: Hebbus!

Hebbus! is dé kringloop aan de noordkant van Zwolle. Het is een complete kringloopwinkel met alles er op en er aan. Naast kleding en witgoed kan je hier natuurlijk terecht voor meubels en gave interieuritems.

We hebben ook even op de webwinkel van Hebbus! gesnuffeld en zagen daar een super tof dressoir. Als je een beetje handig bent kun je deze zo oppimpen door ‘m te schuren en een likje verf te geven.

Kringloop Hebbus! vind je op de Meppelerstraatweg 15 en op de Marsweg 35 in Zwolle.

Kringloop in Zwolle #5: Kringloop Red een kind

Als je deze kringloop binnenloopt zie en voel je het meteen: deze kringloop heeft een bijzonder doel. Met iedere aankoop hier steun je de stichting die zet zich in om arme kinderen een kansrijke toekomst te geven.

Snuffel rond om een uniek item voor je interieur te vinden en voel je niet schuldig als je met een halve nieuwe inboedel thuiskomt. Het is ten slotte voor een goed doel. Kringloop Red een kind is te vinden op de George Stephensonstraat 7 in Zwolle.

Meer lezen over winkelen bij de kringloop?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tijd voor een nieuw interieur? Bij deze kringloopwinkels in Zwolle moet je zijn
Sluiten