Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 20 mrt 2018

Met krijtbordverf in je keuken lijkt het alsof je altijd in een hippe koffietent bent

Wil jij die sfeer van jouw favoriete koffietent ook in je eigen huis? Ga dan voor een muur met van krijtbordverf en speelse details. Wedden dat je eigen latte macciato dan net zo lekker smaakt als buiten de deur?

Het is functioneel en stijlvol: een muur met krijtbordverf in de keuken. Zoals vroeger schoolbord ook pikzwart was, is deze verf ook zwarter dan zwart. Althans, de meestverkochte verf dan. Wist je dat je schoolbordverf tegenwoordig in allerlei kleuren kunt laten mengen?

roomed-krijtverf-keuken
roomed-krijtverf-keuken

Picasso

Je kunt ervoor kiezen om slechts een klein gedeelte van je keuken met de verf te behandelen, of go bold en schilder een hele muur. Het kan goed van pas komen als je een beetje kunt tekenen, maar je hoeft geen Picasso te zijn om er iets leuks van te kunnen maken. Op Pinterest staan genoeg voorbeelden te vinden. Kan je niet tekenen, maar wél mooi schrijven? Dan kunnen wij niet wachten op de mooie handlettering creaties die jij op de geverfde muur kunt maken.

We zochten de meest inspirerende plaatjes bij elkaar. Klik op de afbeelding om een grote versie te zien. Wij rennen in ieder geval meteen naar de winkel om met een pot krijtbordverf aan de slag te gaan.

Je kunt met twee verschillende producten op de krijtbordverf tekenen: met het oldskool schoolbordkrijtje, en met een wat nieuwere stift. Met de stift maak je in één keer een dekkende letter, waardoor het schrijven in één klap een stuk gemakkelijker wordt dan met een krijtje.

Ook leuk:

Nog niet uitgespeelt met de krijtbordverf? Wat dat je dan van een compleet zwarte muur in de slaapkamer? Je ziet hier hoe dat er uit ziet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met krijtbordverf in je keuken lijkt het alsof je altijd in een hippe koffietent bent
Sluiten