Interieur crush van deze week: de KREAFUNK Speaker aGROOVE

Doordat de Roomed redactie iedere dag het internet afstruint op zoek naar de leukste interieur trends en inspiratie, doen we zó vaak leuke ontdekkingen. En het is zonde als we deze ontdekkingen niet met jullie zouden delen, toch? Dat vonden wij dus ook. En zo is deze rubriek geboren. Elke week een nieuwe ontdekking. Deze week deden we een aangename ontdekking: eindelijk een speaker die opgaat in je interieur! Maak kennis met de KREAFUNK Speaker aGROOVE.

Een kleine, compacte en minimalistische speaker. Het zal geen eyecatcher gaan worden in je interieur, maar dat is dus nét de bedoeling. Het ontwerp van deze speaker is zo simpel en compact, dat het nooit een doorn in het oog zal worden.

kreafunk speaker agroove
Kreafunk

Hij is verkrijgbaar in verschillende aardse kleuren. Denk aan kleuren zoals bordeaux rood, mosgroen, poederroze en grijsblauw. Uiteraard is er ook gewoon een witte en een zwarte variant. Zo past hij dus in elk interieur!

KREAFUNK

Nog een pluspunt: zeg maar dag tegen lelijke snoeren die je alsmaar probeert te verbergen. Deze speaker is draadloos! Je kunt hem dus ook gewoon meenemen tijdens een dagje in het park.

Voor meer info over de technische specificaties kun je de website van KREAFUNK checken.

HEBBEN

Tip van de Roomed redactie: je scoort deze moderne mini-speaker nu met korting bij &Klevering!

Kreafunk

Reageer op artikel:
Interieur crush van deze week: de KREAFUNK Speaker aGROOVE
Sluiten